Leuke en gezellige adresjes voor een vrolijk Pasen.

8 maart 2018
Weet je al wat je gaat doen met Pasen? Zin om te brunchen, paaseieren te zoeken, voorstelling of naar een boerderij te gaan? Wij hebben hier wat fijne, lekkere en gezellige adresjes voor je op een rijtje gezet.
Vrolijk Pasen.
Paasweekend bij De Steenuil in Oirschot.
Kom op je Paasbest op eerste en tweede Paasdag naar De Steenuil. En eet lekker pannenkoeken mee. Vanaf 9:30 11:00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijk ontbijt. Natuurlijk ga je ook paaseitjes zoeken. Je gaat met de huifkar naar het bos, daar ga je in alle hoeken en gaten zoeken. Spannend en lekker toch? Er wordt voorgelezen in het hooi met een echt lente verhaal.

Paasbrunch bij Beachclub Sunrise in Best.
Kom genieten op 1e of 2e paasdag bij Beachclub Sunrise van een heerlijk paasbuffet. Uiteraard organiseren zij ook dit jaar weer eieren zoeken voor de kids. Vind de speciale eieren en maak kans op leuke prijzen.

Paasfeest in Geldrop.
Alle kippen zijn hun eieren kwijt kom je helpen zoeken? De Paashaas zal er zijn, spelletjes spelen, schminken, pannenkoeken versieren en ook nog eens gratis.



Kom naar de AH buitendag
Op tweede paasdag openen veel boeren hun deuren. Kom gezellig langs en beleef.

Paasfeest bij d'n Kleine Dommel in Nuenen.
Gezellig brunchen met het hele gezin en de kids zoeken paaseieren in de gave speeltuin. En er is een kindermeisje aanwezig. Ideaal toch?

Brandweerman Sam, Theater de Schalm in Veldhoven.
Brandweerman Sam is bekend van RTL Telekids, en nu komt hij terug naar het theater! Deze voorstelling is voor de hele familie en zit vol met vrolijke muziek, dans en humor.

Aad piraatje viert feest, Muziekgebouw Eindhoven.
Deze kindervoorstelling is gebaseerd op het boek 'Aadje Piraatje vier feest' van Marjet Huiberts en Sieb Posthuma. Theatermaker Ton Meijer vertelt, zingt en speelt de versjes van Marjet Huiberts en gebruikt de tekeningen van Sieb Posthuma.

Paaseieren zoeken, Speeltuinvereniging Philipsdorp in Eindhoven.
1 april is het weer zover, het traditionele paaseieren zoeken én de start van het nieuwe speeltuin seizoen én nee het is geen grap! Jij komt toch ook?!

Paaseieren zoeken, Kasteel Helmond.
Paaseieren zoeken in echt kasteeltuin en daarna eierdopjes versieren. Superleuk! En ook nog eens gratis. 

Eigen Wijs Boerderij in Eindhoven
Op eerste Paasdag zijn er zoveel leuke activiteiten op de boerderij. Met boer Jan op de paardentram, speurtocht dierenpoep raden, paasontbijt maken voor de dieren, knuffelen met lammetjes en de enige echte DJ Ted draait om er een tof feestje van te maken.

Check voor nog meer te gekke tips onze Uitagenda.

Geniet met elkaar!