• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Inspiratie voor een tof partijtje in Haarlem e.o!
Kinderfeestjes

Inspiratie voor een tof partijtje in Haarlem e.o!

Het mooiste kado voor een jarig kind is een geweldig leuk kinderfeestje! Kies je voor een sportief kinderfeestje, iets creatiefs, een bakfeestje, een themafeestje of een feestje dat je thuis kunt organiseren? Bekijk ons overzicht van leuke kinderfeestjes!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 147 resultaten
Pagina: 12345
totaal 147 resultaten
Pagina: 12345

Leuk idee voor een kinderfeestje of stoer verjaardagspartijtje in de regio Haarlem?

Jarig kind? Tijd om een feestje te vieren! Er zijn zoveel leuke verjaardagsfeestjes die je kunt boeken!

Zo kun je in de regio Haarlem kiezen uit een sportief kinderfeestje (denk aan een zwemmen, mountainbiken, voetbalfeestje), een actief kinderfeestje (bijvoorbeeld feestje in een binnenspeeltuin, een klimhal of een trampolinepark), een stoer kinderfeestje (zoals lasergamen, bowlen, paintball, survivalfeestje, Nerf battle of een escaperoom feestje), een creatief kinderfeestje waarbij je gaat knutselen, naaien, koken, bakken of cupcakes versieren.

Ook leuk: een kinderfeestje in de regio Haarlem met paarden, pony’s en andere dieren op de manege, kinderboerderij, bij de boer of bij het dierenasiel. Wist je dat je ook een feestje kunt geven in het museum, de bioscoop en het theater?

Alle leuke verjaardagsfeestjes in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp en Heemstede

Op Kidsproof Haarlem vind je élk leuk kinderfeestje voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Bloemendaal, Velserbroek, IJmuiden, Nieuw-Vennep en Zandvoort!

Kies je voor een klein verjaardagspartijtje of een groot kinderfeest? Of liever een partijtje thuis of een kinderfeestje buiten de deur? Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd!