Het Indoor Kinderpretpark!

16 april 2016
Zó dichtbij en zó gaaf; dit zou voor je kids wel eens de topdag van de vakantie kunnen worden!

Verrassing!
Om een oprechte reactie te ontlokken had ik mijn kinderen vooraf alleen verteld dat we een kwartiertje zouden rijden om ergens heen te gaan waarvan ik dacht dat ze het heel leuk zouden vinden.

De grote parkeerplaats naast de VanzantenHal verraadt nog niet veel over wat er binnen te vinden is, maar zodra we bij de kassa stonden en de kinderen alvast naar binnen gluurden ging er een luid gejuich op en vanaf toen... nou ja, was ik eigenlijk mijn kinderen een paar uur kwijt...



Zoveel keus!
Ik kon ze nog net even het tafeltje laten zien waar ik zou gaan zitten, jassen en schoenen uit laten doen en wég waren ze. Dochterlief van 6, de durfal, stoof direct op het hoogste springkussen af dat ze kon vinden, eentje die eindigt met een heerlijk lange golvende glijbaan. Zoonlief is een kat- uit- de- boom- kijker dus die zocht de attracties die er wat minder spannend uitzien. Maarja, welk 4- jarig jongetje kan er nou een piraten springkussen weerstaan? Die was dus ook al snel los.

Ikzelf installeerde me met mijn krantje, haalde er een kop koffie en 2 bekers limonade bij en verbaasde me erover dat ondanks het enorme aantal blaasapparaten die dienen om de attracties overeind te houden én de massa spelende kinderen ik nog niet eens suizende oren had.



Mijn kinderen heb ik alleen nog gezien als ze honger of dorst hadden of als ze weer een kledingstuk kwamen droppen omdat ze het van dat spelen natuurlijk ‘bloedheet’ kregen. Verder hadden ze geen oog voor mij want ze hadden het enorm druk met heen en weer rennen tussen een disco in een opblaastent, de springkussens, de klimwand, een filmpje dat ongeveer elk half uur aangekondigd werd (mooi rustmomentje) en een voetbalveldje.

Na ongeveer 4 uur spelen heb ik ze onder luid protest mee naar huis genomen, maar wél met de belofte dat we in de volgende vakantie écht weer terugkomen!

Praktisch:
•De adviesleeftijd voor het Kinderpretpark is 2 t/m 11 jaar. Echter voor de echte kleintjes tot en met 1 meter lang is er een apart afgezet gedeelte met verschillende attracties zoals een kleine disco, ballenbak en springkussen. Zij kunnen ongestoord spelen en de grotere kinderen hoeven ook niet bang te zijn de kleintjes omver te lopen.

•Er is een basis opstelling van 20 attracties en per editie wordt gekeken wat daarbij nog extra wordt aangeboden.

•Er zijn voldoende toiletten, ook voor invaliden, baby verschoon faciliteiten, WiFi en horecavoorzieningen. (Pinnen is daar mogelijk en het nuttigen van zelf meegebracht eten en drinken niet toegestaan)

•De entreeprijs is €6 voor kinderen van 1 t/m 14, voor volwassenen is het €2,50

•Van 25 april t/m 8 mei is het KinderPretPark iedere dag geopend, met uitzondering van Koningsdag. In ze zomervakantie kun je ook weer komen spelen!

•Klik hier door naar meer praktische informatie en contactgegevens!

Veel plezier!