Sweet Strawberry Drive-InTerug naar het overzicht

Heerlijke aardbeien omhuld met chocolade en heerlijke smoothies bij de Sweet Strawberry Drive-In in Echt.
Sweet Strawberry Drive-In Echt is opgericht door twee kermisgezinnen uit Echt. Deze staan bij jullie misschien ook wel bekend door de heerlijke olie- en krentenbollen op het Ursulinenplein van Stroucken en de Vuurwerkgigant van Stroucken in Echt. 

Doordat alles tot 1 september afgelast is en de familie Stroucken een ondernemende familie is, is het concept van Sweet Strawberry Drive-In Echt ontstaan.

Heerlijk fruit omhult in een jasje van chocolade, zowel op een stokje als in een bakje. Heerlijke smoothies en wafels met aardbeien en slagroom. Een typisch kermisproduct, maar voor hun een moment vol met herinneringen. Hierdoor zijn hun producten uiterst kostbaar voor ze en proberen zij deze met veel liefde en aandacht voor jou te bereiden. 

Krijg je gelijk zin in iets lekkers? Aardbeien in een speciaal jasje. Melk, puur of witte chocola? Toch zin in iets verkoelendst? Probeer dan een overheerlijke smoothies!

Ze zijn open op vrijdag, zaterdag en zondag.

Meer informatie? Klik op de roze websitebutton!

TIP: blijf ons ook volgen op facebook en instagram en meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Sweet Strawberry Drive-In Echt

Röntgenweg 13
6101 XD Echt
Openingstijden vrijdag, zaterdag, zondag van 11:00 tot 20:00 uur Prijs - Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is nog genoeg leuks te doen!

Er is nog genoeg leuks te doen!

Ondanks dat de maatregelen nog steeds zijn aangescherpt kunnen we nog genoeg doen en verzamelen we nog steeds de leukste uitjes voor je voor buiten en voor thuis! Check dus goed onze uitagenda en onze blogspagina!

Volop genieten van toffe activiteiten!