Handige adressen voor support bij de opvoeding
Zorg & opvoeding

Handige adressen voor support bij de opvoeding

Zoek je naschoolse opvang, een kindertandarts, een praktijk voor logopedie, kindercoach, fysiotherapie of huiswerkbegeleiding in Zuid-Limburg? Wij hebben zoveel mogelijk handige adresjes voor je op een rij gezet!

Omdat een beetje hulp bij de opvoeding van je kind af en toe erg handig is en je soms vragen hebt over de ontwikkeling van je kind.

Filteropties

Locatie
totaal 16 resultaten
Pagina: 1
totaal 16 resultaten
Pagina: 1

Tips voor opvoeding, onderwijs en opvang van kinderen in de regio Zuid-Limburg?

Als ouder van een opgroeiende baby, peuter, kleuter of kind kom je steeds weer in een nieuwe fase. Zoek je opvoedtips, cursussen voor ouders, hulp bij de opvoeding of verzorging van je kind, een kindercoach, cursus voor de ontwikkeling van sociale vaardigheden, een EHBO cursus?

Heb je opvang nodig? Denk aan een peuterspeelzaal, crèche of kinderopvang, BSO, vakantieopvang of naschoolse opvang voor je kind? Wij hebben heel veel handige adressen voor je verzameld in de regio Zuid-Limburg!

Alle handige adressen rondom de opvoeding en zorg voor kinderen in de omgeving van Maastricht, Heerlen en Sittard

Op Kidsproof Zuid-Limburg vind je alle handige adressen voor ouders van opgroeiende kinderen in (de omgeving van) Maastricht, Heerlen, Sittard, Kerkrade, Valkenburg, Landgraaf, Geleen en Eijsden!