Ga mee op spoortocht!Terug naar het overzicht

Ontdek samen met je familie en Arriveaux Clouseau bijzondere plekken tijdens deze leuke speurtochten
Ga mee op spoortocht van Arriva! Nederlands enige speurtocht met de trein. Ontdek samen met je familie en Arriveaux Clouseau bijzondere plekken zoals Klein Madurodam of het bijzondere ei.  De fotospeurtochten van Arriva zijn tussen de 4-5 kilometer lang en er zijn 5 Spoortochten om uit te kiezen. 

Je kunt kiezen uit speurtochten voor Roermond – Swalmen, Reuver – Swalmen, Maastricht Noord – Houthem St. Gerlach, Nuth – Spaubeek of Venray - Vierlingsbeek. Alle routes zijn ongeveer 4-5 kilometer lang (met uitzondering van Venray-Vierlingsbeek).

Voor €7,95 reis je met een volwassene en maximaal drie kinderen van 4 tot en met 11 jaar naar het startpunt van die speurtocht. Je koopt hiervoor online tickets. Hier vind je ook de speurtochten, antwoordvellen en antwoorden. Vergeet vooral je pen of potlood niet!

Tijdens de schoolvakanties mag je het ticket de hele dag gebruiken. Buiten de schoolvakantie is het e-ticket alleen geldig op woensdagmiddag en vrijdagmiddag tussen 12.00 uur en 17.00 uur en in het weekend de hele dag.

Klik op de roze button om tickets te kopen en voor actuele informatie!

TIP: Geen toffe uitjes missen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date! 

Arriva

Verschillende startpunten
Prijs Voor €7,95 reis je met een volwassene en maximaal drie kinderen van 4 tot en met 11 jaar naar het startpunt van die speurtocht Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lekker lang weekend met Pinksteren

Lekker lang weekend met Pinksteren

Heerlijke vrije dagen om even helemaal tot rust te komen of dagen waarbij je lekker op pad gaat en ontdekt wat Zuid-Limburg allemaal voor leuks te bieden heeft! Wij hebben weer een lijstje met supertoffe tips klaarstaan! Buiten de deur en lekker thuis. Maak er een paar mooie dagen van met je gezin!

Pinkstertinspiratie!