Octopusjes om op te etenTerug naar het overzicht

Deze octopussen zijn helemaal niet eng. Ze zijn grappig én erg lekker!
Wat heb je nodig?
Grote knakworsten of hotdogs, ketchup, mosterd en een scherp, puntig mesje.

Hoe maak je de octopusjes klaar?

Snij van de knakworsten de boven- en onderkant af. Deze gebruik je om de octopusjes te maken. Maak met het puntje van het mes twee gaatjes voor de ogen, een voor de neus en kerf een streepje uit voor de mond. Snij vervolgens de onderkant in, zodat er een aantal tentakels ontstaan.

Verwarm de worstjes nu langzaam in hun eigen vocht in een pan. Je zult zien dat de tentakels dan vanzelf naar buiten krullen en het gezichtje beter zichtbaar wordt.

Doe wat ketchup en mosterd op een bord en zet daar de octopusjes in. Eet smakelijk!
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Pinksteren

Pinksteren

Heerlijke vrije dagen om even helemaal tot rust te komen of dagen waarbij je lekker op pad gaat en ontdekt wat Zuid-Limburg allemaal voor leuks te bieden heeft! Onze uitagenda is weer gevuld. Maak er een paar mooie dagen van met je gezin!

Wat is er te doen?