icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
Kinderboerderijen & dierenparken in Amersfoort
Kinderboerderij & dieren

Kinderboerderijen & dierenparken in Amersfoort

In Amersfoort zijn er volop leuke uitjes voor dierenvriendjes. Geitjes aaien op de kinderboerderij, helpen bij de boer of wilde dieren spotten in de dierentuin.

Bekijk hier alle dierenuitjes voor kinderen in Amersfoort!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 47 resultaten
Pagina: 12
totaal 47 resultaten
Pagina: 12

Tips van de maand | Eropuit

Naar de kinderboerderij in Amersfoort

In Amersfoort zijn er heel veel leuke dierenuitjes voor kinderen. Met je kind naar een kinderboerderij is altijd leuk. Op Kidsproof.nl vind je alle leuke kinderboerderijen in Amersfoort, Soest, Leusden, Nijkerk, Barneveld, Putten, Ermelo en Ede-Wageningen.

Op bezoek bij de boer de omgeving van Amersfoort en Gelderse Vallei

Ook zijn er veel boerderijen waar ze kunnen spelen en dieren aaien of knuffelen: de stadsboerderij, een ijsboerderij, een speelboerderij, een melkvee boerderij, een kaasboerderij, er zijn zoveel leuke bezoekjes aan de boer mogelijk in Amersfoort, Soest, Leusden, Nijkerk, Barneveld, Putten, Ermelo en Ede-Wageningen.

Dierentuinen en dierenparken in Amersfoort

Naast de dierentuin zijn er ook veel kleinere dierenuitjes voor kinderen: een dierenpark, een vlindertuin, een geitenboerderij, een alpaca boerderij, een ezelboerderij, ezelwandelingen, een huifkartocht, een zeehondencreche of zeehondenopvang, het asiel. Allemaal leuke uitstapjes voor kinderen die gek zijn op dieren!