icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
Favoriete speeltuinen en speelparadijzen
Speeltuinen

Favoriete speeltuinen en speelparadijzen

Ontdek de leukste speeltuinen, binnenspeeltuinen, speelbossen en speelparken voor kinderen in Amersfoort!

Kies voor een overdekt indoor speelparadijs of juist voor een waterspeeltuin of een natuurspeeltuin.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 76 resultaten
Pagina: 123
totaal 76 resultaten
Pagina: 123

Tips van de maand | Eropuit

Speeltuinen in de regio Amersfoort

Een speeltuin is altijd een leuk uitje met kinderen! Een kleine speeltuin of een grote speeltuin. De glijbaan, wipwap, schommel, draaimolen, rekstok, klimhuis… goed voor uren speelplezier! Extra fijn als er voor ouders een terras bij is waar je gezellig kunt zitten.

In Amersfoort, Soest, Leusden, Nijkerk, Barneveld, Putten, Ermelo en Ede-Wageningen vind je veel leuke speeltuinen: natuurspeeltuinen, bosspeeltuinen, waterspeeltuinen, speeleilanden en speelparken. Extra leuk zijn de speelboerderijen waar je ook dieren kunt aaien.

Binnenspeeltuinen in de omgeving van Amersfoort en Gelderse Vallei

In Amersfoort zijn er ook verschillende binnen speeltuinen en overdekte indoor speelparadijzen. In deze binnenspeeltuinen en speelhallen kunnen kinderen urenlang klimmen en klauteren. Bekende namen zoals Monkey Town, Ballorig en Avontura, maar ook unieke indoor speeltuinen. Wij vinden ze fijn als ze voor ouders een rustig hoekje hebben met lekkere koffie en goeie wifi!

Op deze pagina vind je het meest complete overzicht van binnenspeeltuinen in Amersfoort, Soest, Leusden, Nijkerk, Barneveld, Putten, Ermelo en Ede-Wageningen.