Tips voor de stakingsdag

13 maart 2019
Op 15 maart gaan veel juffen en meesters in staking. En waar de kinderen "Hoera" roepen, is het voor ouders soms even regelen en puzzelen! Wellicht helpen onze uit-tips voor Stakingsdag je een stukje op weg. We houden ook rekening met laptop-vriendelijke plekjes zodat werken en plezier gecombineerd kunnen worden!
Spelen
Kom ravotten, spelen, klimmen en klauteren bij het Gouden Woud in Liempde! Een in- & outdoor speeltuin waar kids uren kunnen spelen.
Nog meer binnenspeeltuinen vind je hier.

Duik in de Bibliotheek
Hier kun je heerlijk werken en de kids vermaken zich prima tussen alle boeken.

Sportief uitje 
Wat vind je ervan om op deze dag bij Rofra te komen survivallen en/of paintballen? Kun je vrijdag 15 maart niet naar school, maar wil je wel iets leuks doen en niet de hele dag thuis zitten? Meld je dan aan voor de open inschrijving voor het survivallen of paintballen of een combinatie van beide activiteiten!

Lekker knutselen
Jij kunt op vrijdag 15 maart ook zo´n schattig haasje gaan knutselen bij Pluk je Feestje! En als je dan klaar bent kan je gezellig bij de dieren kijken op de boerderij!
Blijf je thuis en je wil toch crea bezig zijn. Check dan eens onze meer dan 400 DIY-tips.

Zwemmen
Misschien is stakingsdag ook wel een mooi moment om weer eens samen te gaan zwemmen! Even de zwemlessen weer in praktijk brengen, nuttig en aangenaam ;-) Hier vind je een overzicht met alle zwembaden in de regio.

Dinospeurtocht
De dino's hebben intratuin Veghel weer overgenomen! Door de winkel zijn verschillende dinosaurussen verstopt. Ga hiernaar op zoek en los de vragen op.

Jumpen
Ga helemaal los in één van de leuke Trampoline hallen die Eindhoven en omgeving te bieden heeft. Bij Jump XL Eersel kunnen ouders prima even werken terwijl de kids vette tricks oefenen. Deze dag speciaal geopend van 9:00 - 20:00 uur.

Tof uitje met je kids
Echt een leuk dagje weg voor jonge en wat oudere kids is het Family Entertainment Center in Sevenum. De kleintjes vermaken zich tussen hun tv helden en de grotere kunnen losgaan in The Portal Action House. Daarna kun je met z'n alle heerlijk eten of een drankje doen bij het ABC restaurant.

Rondje langs de dieren
Een middagje tussen de biggen, pas geboren lammetjes, kalfjes de fles geven. Vaak is er ook een plek bij waar je even lekker kunt genieten van een koffie.

We wensen jullie een hele fijne dag samen

Liefs Sanne