8 x Paasbrunch, Paaslunch & diner met kinderen in Friesland

6 maart 2024
Of je nu zin hebt in een lekkere paasbrunch, paaslunch of paasdiner; in Friesland kun je met Pasen in 2024 heerlijk uit eten met het hele gezin! Ook voor de kinderen is er van alles georganiseerd. Wij verzamelden deze toffe plekjes voor jou. Vergeet niet om tijdig te reserveren!
Paasbrunch, paaslunch, paasdiner met kinderen in Friesland

Lekkere paasbrunch, paaslunch of paasdiner

Fijn, er zijn zo veel leuke paasuitjes! Veel restaurants bieden een speciaal paasontbijt aan of juist een paasbrunch, paaslunch of paasdiner.

1. Restaurant Levels in Harlingen maakt er weer iets moois van deze Pasen!

2. Beachclub Sneek heeft een waanzinnig mooie Paasbrunch bedacht. Op tijd reserveren hoor!

3. Mooi weer? Dan is de de Slotplaats in Bakkeveen een heerlijke plek. Ze hebben een hele mooie Paasbrunch / High Tea.

4. De Walrus in Sneek maakt er een feestje van, kom gezellig met de hele familie en geniet van alle heerlijke kleine hapjes die voor je klaar gemaakt worden 

5. De Walrus in Leeuwarden heeft een gezellige knutseltafel klaar staan voor de kids.

6. Grandcafé Jan in Leeuwarden heeft een gezellige 3-gangenlunch met mimosa's voor jullie klaar staan. Kids zijn hier ontzettend welkom! 

7. Paasbrunch bij het nieuwe Farsk Britswert
Op zondag 31 maart en maandag 1 april is er een paasbrunch in lopend buffetstijl. Geniet van heerlijke lokale en verse gerechten met live cooking! 

8. Paasbrunch bij Rainbow Happiness concept in Joure en eieren zoeken.
Kom Eerste paasdag bij Rainbow Happiness concept genieten van een heerlijke paasbrunch met je vrienden, familie, je partner en/of kids. In de Kidsclub kunnen de kids eieren verven en met een mandje de tuin in om eieren te zoeken.
Boek je nu dan eten de kids voor €5 mee en is de Kidsclub met oppas en alle activiteiten gratis met Pasen! Zo kan iedereen genieten van een heerlijke ochtend. Tijdens de Paasbrunch op zondag kun je zoveel eten als je wilt voor €25 per volwassene.

Meer of andere leuke dingen doen met kinderen tijdens de Paasdagen? Check onze agenda met actuele tips!