icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Meer dan 40 Kidsproof-tips in de Kek Mama zomereditie

29 juni 2020
Het populaire tijdschrift Kek Mama heeft Kidsproof gevraagd om in de zomereditie 11 pagina’s te vullen met originele zomers tips en inspiratie. Een hele eer!
Kek Mama
De Kek Mama zomereditie ligt vanaf 9 juni 2020 in de winkel. Heb jij ‘m al?

Toen de zomereditie van Kek Mama naar de drukker ging wisten we nog niet hoe de zomer er uit zou zien. Daarom zijn de uitjes grotendeels coronaproof. Handig!

We hopen natuurlijk dat jij de nieuwste editie van Kek Mama al láng in huis hebt (of nu gelijk naar de winkel rent), maar voor iedereen die ‘m nog niet heeft alvast een tipje van de sluier: De zomereditie gaat van start met de mooiste kindermusea die je óók vanuit je huiskamer kunt bekijken en beleven. Daarna klimmen we de hoogte in met een aantal uitkijktorens met geweldig uitzicht. Voor kleine professors vonden we leuke experimenten en ook kleine kapiteins worden niet vergeten met onze tips voor bootje varen. En voor het échte zomergevoel hebben we natuurlijk ook zwemstrandjes en pluktuinen toegevoegd. Met deze tips wordt het dus zeker geen saaie zomer!

Ben je benieuwd welke tips we precies geven? De zomereditie is vanaf 9 juni 2020 verkrijgbaar in de winkel. Krijg je Kek Mama liever direct op de mat? Klik op de roze websitebutton om abonnee te worden. Naar de website