Glow Mini-Golf Haarlem

26 september 2022
NIEUW bij Street Jump; 12 te gekke minigolf-holes. Zó heb je ze nog nooit gezien! Wij vierden een kinderfeestje bij Street Jump en gingen deze keer niet alleen trampolinespringen maar ook minigolfen. Lees mee!
Glow Mini-Golf Haarlem
Een beetje mysterieus, schemerig, alsof je in een verlaten metrostation in New York bent. En; niet over te brengen in tekst, maar iets wat je eens moet ervaren, is het geluid dat erbij komt; helemaal passend. Gaaf!


Kinderfeestjes bij Street Jump Haarlem 

Deze enorme trampolinehal in de Tetterodehal, op de grens van Haarlem en Overveen, kende je misschien al. Wij hebben er inmiddels al heel wat uurtjes springen, trick-les en zelfs meerdere verjaardagsfeestjes doorgebracht. Echt één van de favoriete adresjes van mijn zoon! Nu er weer een kinderfeestje aan zat te komen en hij wéér wilde jumpen dacht ik eigenlijk 'Echt? Weer hetzelfde?' maar toen zag ik dat er nu ook een minigolfbaan in het complex is gebouwd. Dat maakt het feestaanbod weer even een stuk diverser!



Nieuw: Glow Mini-Golf bij Street Jump Haarlem!

Wij boekten het combinatie feest-arrangement; een uur minigolfen en een uur trampolinespringen. Jumpsokken, een zakje chips, onbeperkt Slimpie limonade en een kadootje voor de jarige zitten bij het arrangement inbegrepen. Wij reserveerden extra nog een patatje met snack voor alle kinderen.

We hadden gereserveerd op een donderdagmiddag om 15.00 uur. Om 14.45 ging de deur open en konden wij ons vast aan de gereserveerde tafel installeren en onze zelf meegebrachte taart eten. Goed te weten; taart kan ook bij het arrangement gereserveerd worden, dan heb je écht helemaal geen werk meer aan dit partijtje! 



12 Bijzondere minigolf-holes lopen

Na de taart kregen alle kinderen alvast jumpsokken (doe ze vast aan want die doen het dus héél leuk in blacklight 🤩) en een minigolfballetje. Via de 'stationspoorten' gingen we de baan op. We verdeelden de jongens (8 stuks) in 2 groepjes en lieten de 2 groepen bij verschillende holes beginnen. Zo waren wij ongeveer een klein uurtje bezig met alle 12 holes. Grappige, originele holes, met veel verrassingen!

De jongens werden mega fanatiek en super enthousiast. Ze hebben wel meerdere keren geroepen hoe gaaf de baan eruit zag en hoe leuk het is dat de banen écht anders zijn dan bij alle andere minigolfbanen die ze ooit hebben gezien!


En dan nog een uur lekker trampo-jumpen!

Na het minigolfen konden de mannen even bijkomen met een zakje chips en een bekertje limo. Daarna nog een uurtje lekker springen op de trampo's en spelen in de verschillende (trefbal, basketbal, jump carroussel en meer) area's en toen was het tijd voor een patatje. 

Conclusie: Tóp feest. Super makkelijk voor ouders want alles is verzorgd, overzichtelijk want de kinderen zijn steeds in 1 ruimte, leuke afwisseling van activiteiten en zeer tevreden kids. Zo wil je toch elk kinderfeest vieren?

Klik door naar de website om je kinderfeest bij Street Jump Haarlem en Glow Mini-Golf Haarlem te boeken! Naar de website