12x Dáárom naar de Schuur!

3 april 2023
Met Pasen, in de meivakantie, én de hele zomer; genoeg momenten om met je kids naar de Schuur te gaan de komende tijd! Altijd de leukste voorstellingen voor de jeugd, zowel in het theater als in de filmzaal. Een gezellig café en vaak leuke extra activiteiten voor kinderen. Dít is waarom wij al jaren fan zijn van de Schuur!
Wij zijn fan van de Schuur!

Meivakantie in de Schuur

In de meivakantie staat er een geweldige jeugdfilm én een paar hele leuke voorstellingen op het programma. Bekijk hier het hele meivakantieprogramma voor de jeugd! 

Familiefilm Superkat Maurice

22 april t/m 6 mei | 6+
Wist je dat de Schuur 2 fijne filmzalen heeft? Daar zie je regelmatig leuke familiefilms, zoals deze! Maurice is een grote, pratende kater, die als rattenvanger van stad naar stad trekt. Maar... helemaal eerlijk zijn zijn zaakjes niet... kijk mee!


Geen oog dicht

30 april | 8+
Maia is acht, houdt van verhalen, maar is soms wel een beetje bang voor de echte wereld. Gelukkig heeft zij heeft altijd Ótti naast zich om haar te beschermen. Een mooi, surrealistisch sprookje over het in de ogen kijken van je angst. Lees meer

Ruzie

2 mei | 6+
Waar slaat dit op? Hoezo heet ik ‘Ruzie’? En waarom die 6+? En wie zegt er eigenlijk dat ik een voorstelling ben? Straks wil je me ook nog zien! Deze voorstelling is het nérgens mee eens. Kijk mee naar deze langgerekte ruzie op een toneel!

Het lammetje dat een varken is

3 mei | 4+
Deze vrolijke voorstelling is gebaseerd op drie prentenboeken van Pim Lammers, waarvan 'Het lammetje dat een varken is' er één is. Drie mooie, verhalen over jezelf zijn en het belang van vriendschap, zijn doorspekt met leuke liedjes. Kijk mee!


Het geheven vingertje

6 mei | 10+
Dé winnaar van De Gouden Krekel voor meest indrukwekkende jeugdproductie; 'Het geheven vingertje', heft zijn vinger, zonder dat het weet waarnaar. Want wat is goed en wat niet en wie bepaalt dat? Kijk mee naar deze licht-filosofische, komische voorsteling!


Wat vreet er aan Donnie Druif

7 mei | 8+
Een muziektheatervoorstelling losjes gebaseerd op het boek en de film What's eating Gilbert Grape. Het stuk, vol betoverende livemuziek en zang, gaat over knellende familiebanden en het vinden van je eigen stem. Lees meer


Kinderdisco

7 mei | Alle leeftijden
Elke schoolvakantie, dus nu ook de meivakantie, wordt afgesloten met een te gekke zondagmiddagdisco voor kinderen! DJ Jael Snijder komt op 7 mei de leukste deuntjes draaien waar kids (en ouders!) lekker op kunnen dansen. Toegang is gratis!


Vaderdag en Moederdag in de Schuur

Zing op Moederdag mee met Het Veterstrikconcert; bekende kinderliedjes én prachtige nieuwe verhalen. Op Vaderdag maken jullie samen Een waanzinnige reis door het dierenrijk met Mátyás Biddenbinder, die allerlei dieren meeneemt naar het theater. Lees meer over deze twee voorstellingen.


Zomerprogramma van de Schuur

Moi-Ra-I 14 mei | 4+


Een mooie circustheatervoorstelling met verschillende circustechnieken: Chinese mast, de luchtring, acrobatiek en het cyre wheel. Geïnspireerd op de Noorse en Griekse mythologie, sprookjesachtig en op smaak gebracht met een snuf humor!


Zomerprogramma in Caprera

De hele zomer organiseert de Schuur een feestelijk jeugdprogramma in Caprera. Een mini-musical, spectaculair circus en prachtige sprookjes, midden in de natuur! Met na elke voorstelling een avontuur zoals een leuke workshop of speurtocht. Bekijk het hele zomerprogramma van de Schuur in Caprera!


Theater voor álle kinderen

Haarlem- en Zandvoortpas: Kinderen en volwassenen met een Haarlem- en Zandvoortpas kunnen voor €1 naar alle voorstellingen en films in de Schuur. Lees meer 
Toegift: Wil jij meehelpen om de kinderen ook de volgende schoolvakantie op een uitje naar film of toneel te trakteren? Je bijdrage is van harte welkom via deze link.


Pasen in de Schuur

2Turvenhoog Festival; hét theaterfestival voor de allerjongste kinderen!

De Schuur barst op Tweede Paasdag uit z'n voegen van alle leuke voorstellingen voor de állerjongste kinderen die er die dag plaatsvinden. Muziektheater, circustheater, acrobatiek... en dat allemaal voor een publiek van 0-6 jaar! Bekijk hier het gehele programma van 2Turvenhoog Festival in de Schuur. Naar de website