Relax! Bij Pathé Haarlem

19 mei 2022
Een film zien in de bioscoop is nu nóg relaxter; Pathé Haarlem heeft in alle zalen relaxstoelen geplaatst. Wij hebben ze getest en werden hier héél blij van!
Relaxstoelen bij Pathé Haarlem
Pijn in je achterwerk van lang stil zitten? Nope. Het achterhoofd van de persoon op de rij voor je, vlak voor het zicht van je kind? Nee hoor. De voeten van degene op de rij achter je die tegen je rugleuning duwen? Zeker niet! Echt, een bezoek aan de bioscoop zal nooit meer hetzelfde zijn nu Pathé Haarlem alle zalen heeft voorzien van heerlijk luxe relaxstoelen!



De zwart leren stoelen zijn breed, comfortabel zacht en de rugleuning en het voetenbankje zijn individueel elektrisch verstelbaar door middel van een knop aan de binnenkant van je armleuning. Elke stoel heeft een persoonlijk tafeltje voor je drankje en snack. De rijen zijn op zodanige afstand van elkaar geplaatst dat je echt héérlijk languit van je film kunt
genieten, zonder bang te zijn je voeten niet kwijt te kunnen of die van een ander in je nek te hebben!



Ons meest comfortabele bioscoopbezoek ooit

Mijn zoon (10) en ik wilden deze mooie nieuwe relaxstoelen wel eens testen en vonden dat een goed excuus om zomaar, op een doordeweekse middag, naar de film Sing 2 te gaan. Zoonlief voelde zich een prins in deze luxe stoel waar hij lekker in wegzakte. Met het knopje in zijn armleuning stelde hij de stoel in op de gewenste stand, zijn bak popcorn installeerde hij op het tafeltje dat hij voor zich trok en de ervaring kon beginnen! Waar ik zelf normaal na een uurtje soms niet meer weet hoe ik moet zitten, moest ik nu oppassen dat ik niet in slaap viel, zó gemakkelijk had ik het mezelf gemaakt. Gelukkig was de film echt fantastisch (dikke aanrader!) en kwam er heerlijk muziek in voor waardoor van wegdommelen geen sprake was.



Onze conclusie; deze relaxstoelen zijn een gewéldige aanwinst voor deze bioscoop! Verwen jezelf en je kind en koop kaartjes voor één van de leuke kinderfilms bij Pathé Haarlem!

TIP: Wist je dat je bij Pathé ook heel goed een kinderfeestje kunt vieren? Een versierde relax-stoel, kadootje voor de jarige, een leuke film en iets lekkers erbij; wat wil je nog meer?

TIP 2: Meld je aan voor het spaarprogramma 'Pathé All Stars'. Wanneer je drie keer naar de film gaat, krijg je daarmee jouw vierde bezoek gratis. Naar de website