Blink Rots en Water training

9 oktober 2017
Help je kind spelenderwijs aan meer zelfvertrouwen, check het filmpje om te zien wat je kunt bereiken!
Rots en Water is een fysiek programma, ondersteund door korte groepsgesprekken met daarin ruimte voor zelfreflectie en het maken van korte opdrachten.
Er wordt op speelse wijze gewerkt aan zelfvertrouwen, lekker in je vel zitten en te komen tot een ‘sterke ik’.

Kinderen leren in Rots en Watertraining door middel van verschillende thema’s en oefeningen
- Nee zeggen
- keuzes maken
- voor zichzelf opkomen
- dat zij tot heel veel in staat zijn
- dat zij meer kunnen dan ze denken
- samenwerkenIn de lessen worden veel metaforen gebruikt. Zo staat ‘rots’ voor ‘sterk zijn voor jezelf’. (Aan jezelf denken, voor jezelf opkomen etc.) ‘Water’ staat voor ‘sterk zijn voor anderen’. (Vriendschap, empathie etc.) Kinderen zullen leren dat de grond hun beste vriend is (sterke basis) en dat ze kunnen focussen als een leeuw. Het gebruik van metaforen stelt je in staat om kinderen dingen te leren zonder al te belerend over te komen en om aan te sluiten bij de belevingswereld van kinderen.

De trainingen worden gegeven door Nadia, een gepassioneerde leerkracht in het basisonderwijs, die zich heeft gespecialiseerd in Rots en Watertrainingen.
Een Rots en Waterles duurt gemiddeld 50 minuten. Na de les ontvangen ouders een update per mail, waarin verteld wordt wat er behandeld is en hoe daarmee thuis geoefend kan worden.Kinderen van 8 tot 12 jaar kunnen vanaf 17 oktober starten met een nieuwe reeks van 10 lessen. De eerste les bevat een intake samen met de ouders.
Voor kinderen van 5- 7 jaar is er de kiezel en druppel training, met nóg meer spelletjes en metaforen. Deze serie van 6 of 12 lessen start ook op 17 oktober.

Kidsproof's Famke volgde de Rots en Watertraining, zie hier wat zij met focus en zelfvertrouwen voor elkaar kreeg!
 

Tip; bij Blink kun je ook terecht voor kindercoaching en kinderyoga.