Getest: Spotter GPS kidshorloge. Wij vinden ze superhandig!

21 juni 2021
Weet waar je kind uithangt met dit leuke en handige kinderhorloge; vrijheid voor je kind en een gerust gevoel voor jezelf! Wij testten het SpotterGPS kinderhorloge, lees onze ervaring!
Spotter GPS | Horloges voor kinderen

Loslaten gaat in stapjes...

Jarenlang waren onze eigen achtertuin en de trampoline van ons buurjongetje genoeg voor Sofie om lekker buiten te spelen. Maar kleine meisjes worden groot en willen dan op avontuur. 'Natúúrlijk mag je in de wijk spelen' zeg ik dapper tegen haar... terwijl ik brok in mijn keel wegslik. Dit hoort erbij, dit is goed, dit geeft haar zelfvertrouwen; ik weet het allemaal best maar vind het tóch even spannend. Gelukkig hadden wij dit moment wel zien aankomen en kreeg ze voor haar verjaardag een kinderhorloge van Spotter GPS!Het Spotter GPS Kinderhorloge

Bij gebruik van het Spotter GPS kinderhorloge weet je door GPS tracking altijd waar je kind is. De gegevens worden doorgegeven via een beveiligde SIMkaart naar de app op jouw telefoon, tablet of computer. Je hebt geen abonnement nodig, het horloge werkt met een prepaid kaart. Deze wordt meegeleverd en er staat al voor een maand tegoed op, handig!

Daarnaast heeft het kinderhorloge nog meer handige functies;
* Zones instellen: Je krijgt een seintje op je telefoon als je kind de ingestelde zone verlaat
* Heatmap: Waar loopt, fiets en speelt je kind het meest? Je ziet het terug in de app!
* SOS: Het horloge heeft een handige SOS knop voor wanneer je kind jou nodig heeft
* Bellen: Jij kunt je kind vervolgens bellen
* Tringen: Je kunt je kind ook een kort geluidssignaaltje sturen als seintje om thuis te komen
* Wekker: Stel een wekker in voor bijv. het avondeten zodat ze op tijd naar huis komen
* Stappenteller: Het horloge heeft een stappenteller (wat Sofie helemaal te gek vindt!)
* Tijd: Het klinkt bijna als een bijzaak, maar op een horloge kun je natuurlijk ook de tijd zien! Onze ervaring met het Spotter GPS kinderhorloge

Het Spotter GPS kinderhorloge heeft een gebruiksvriendelijke handleiding en binnen no-time was het horloge geïnstalleerd en kon Sofie hem gebruiken. Sofie vindt het horloge er stoer en leuk uit zien en hij zit ook nog eens erg lekker, dus ze draagt het graag. De beveiligde prepaid SIMkaart werd direct meegeleverd, zelfs met een maand tegoed erop!

Als ouder vond ik de locatie van waar Sofie zich bevond superduidelijk te zien en dat gaf me echt een gerust gevoel. Sofie vond het leuk om achteraf op de heatmap te zien waar ze allemaal geweest was en ging terug naar buiten toen ze zag dat ze haar doel van 10.000 stappen nog niet gehaald had! 

Ik ben echt oprecht heel blij dat er zoiets als SpotterGPS bestaat en kan me nu zelfs voorstellen dat ik Sofie binnenkort alleen naar school durf te laten gaan. Het horloge lijkt me sterk genoeg om tot haar 18e mee te gaan; ze zal het tegen die tijd vast niet met mee eens zijn, maar wat mij betreft houdt ze het tot dan lekker om ;-) Bestel het SpotterGPS horloge

Zijn jij en je kind ook toe aan een volgend stapje in zelfstandigheid en vrijheid, maar mét de geruststelling dat je weet waar je kind is en dat het je kan bereiken als dat nodig is? Bestel dan het SpotterGPS horloge. Vandaag voor 15.00 uur besteld is morgen in huis! Tot 31 juli betaal je bovendien géén verzendkosten en krijg je per bestelling leuke vingeroogjes cadeau.

TIP: Ons horloge gaat natuurlijk ook mee op vakantie; fijn dat ik Sofie nu de croissants kan laten halen op de camping! 
TIP 2: Dit horloge is natuurlijk ook prachtig om cadeau te doen; voor de zomervakantie, van opa en oma, voor de verjaardag of in de decembermaand.
TIP 3: Ook weten waar je huisdier uithangt? Spotter GPS heeft nu ook de Pet Spotter®. Naar de website