Een heel relaxt partijtje, 6 redenen waarom!

5 september 2015
Vorige week vierden we het partijtje van de jongste die 5 werd. Waar ik zo'n feestje eerst behoorlijk stressvol vond was het deze keer eigenlijk heel relaxt. Hier de 6 redenen waarom.
Eerlijk is eerlijk, het meeste was te danken aan de locatie. We gingen naar binnenspeeltuin KidsZoo in Noordwijkerhout. En dat bleek een gouden greep. Waarom?

#1 Het is overzichtelijk, je kan vanaf je eigen tafel goed het overzicht houden, wie is waar, geen stress dus dat je er 1 kwijt bent.

#2 Ook voor de papa's en mama's is het hier goed toeven. Gratis (goedwerkende!) WIFI, krantjes van vandaag, lekkere koffie en appeltaart van de Olmenhorst (do I need to say more).

#3 Aan alles is gedacht, geen boodschappen om mee te slepen, want met het Knalfeestje is de limonade onbeperkt (en dorst krijgen ze van al dat rennen en klimmen) en de schaal met snoep goed gevuld. Vooraf hadden we nog een verjaardagscakje besteld. Geen boodschappenstress en geen gesleep met pakjes en zakjes. 

#4 Geen troep thuis, dat is fijn. Cadeautjes uitpakken doe je daar, in je eigen feestkamer. De jarige op een grote verjaardagsstoel, de rest eromheen aan de enorme houten tafel. Er ging meteen een beker limonade om, geen probleem. 

#5 Lekker flexibel. Van te voren hadden we aangegeven dat we half 5 wilde eten. Om 4 uur kwamen steeds meer kindjes langs dat ze zo'n trek hadden. Even langs de balie en 5 minuten later stond het eten op tafel. Go with the flow.

#6 De kinderen vinden het fantastisch, ze vermaken zichzelf. Wij waren er zaterdagmiddag en de KidsZoo leeuw kwam nog langs met minidisco liedjes, ze speelden verstoppertje en klommen en klauterden.  

Aan het eind mocht de jarige nog een cadeautje uitkiezen. Zo blij als een kind. En wij ook, laatste slokje koffie, krantje dicht en de feestgangers naar huis brengen. Wat een feest, dat doen we volgend jaar weer!

Tip: ook nieuwsgierig naar een feestje bij KidsZoo,
kijk hier.