Je eigen pony bij Center Parcs Heijderbos

13 juli 2015
Mijn buurmeisje is gek op paarden. Haar liefste wens is om er ooit een te hebben, maar voor nu zou ze een paard verzorgen ook al heel tof vinden. Laatst kreeg ik een tip van iemand dat dit kan bij Center Parcs Het Heijderbos in Heijen! Echt waar, als je daar een verblijf boekt, kun je voor een ochtend ‘Je Eigen Paard’ bijboeken!

Je mag dan een ochtend (4 uur) voor je eigen paard of pony zorgen bij een vlakbij het park gelegen manege. Hoe cool is dat? Je krijgt een rondleiding door de manage en kunt die ochtend ook een ritje maken met je paard of pony, afhankelijk van hoeveel ervaring je met paardrijden hebt. Tijdens je verblijf mag je ook nog een huifkarrentocht maken met z’n vieren. Het paard of de pony verzorgen kan vanaf 7 jaar.

Ik ben dat natuurlijk meteen even aan mijn buurmeisje gaan vertellen. Heb jij thuis ook zo’n paardengek? Kijk even op de website van Center Parcs Heijderbos voor ‘Mijn eigen paard’. En ze hebben nog veel meer coole activiteiten voor kids, zoals paintball, abseilen, Jungle Expedition en Indoor klimmen. Vervelen? Mission impossible bij Center Parcs Het Heijderbos!

P.S: Ze hebben nu bij Center Parcs de Nazomer 10-Daagse, met echt mooie last minute aanbiedingen! Bekijk snel de laatste aanbiedingen!