Zwemles bij DEZWEMLES.NL

1 juni 2014
Zwemles hoort er nou eenmaal bij als je kinderen hebt. Net als naar school gaan. En de keuze in zwemscholen is best groot. In dit blog lees je meer over leren zwemmen bij DEZWEMLES.NL.
Leren zwemmen bij DEZEMLES.NL betekent zwemmen met individuele aandacht. Kinderen kunnen zich in hun eigen tempo ontwikkelen. Bij eventuele problemen wordt op kindniveau gekeken naar een oplossing en niet in groepsverband.

Ook is er extra aandacht voor kinderen die vastlopen in het zwemproces en er is een goede interactie met de ouders. Het uiteindelijke resultaat is altijd een goed en veilig zwemmend kind. DEZWEMLES.NL heeft een hoge score op tevredenheid, zowel van ouders als van de zwembond.

Kleine groep met vaste zwemleraar
Er wordt in groepjes van 4 ingeroosterde kinderen per docent gezwommen. Dit met een groep van vaste gekwalificeerde docenten, waardoor een veilige pedagogische omgeving ontstaat.

Drie accommodaties in de regio
Niet alleen aan de zwemdocenten, ook aan de accommodaties worden hoge eisen gesteld. De zwemlocaties zijn het Rijnland Revalidatiecentrum in Leiden, Teijlingen College in Voorhout en in Noordwijkerduin in Noordwijk.

Op welke leeftijd kun je het beste starten met zwemles?
De ideale de startleeftijd ligt tussen 4,5 en 5,5 jaar. Op deze leeftijd zijn de motorische ontwikkeling en het concentratievermogen meestal zover ontwikkeld. Heel  belangrijk om zwemdiploma’s te halen.

Waarom zwemdiploma A, B en C halen?
A en B zijn belangrijk voor de veiligheid. Bij C leren de kinderen bij DEZWEMLES.NL meer dan de eigenlijke eis voor dit diploma. Voor zowel borstcrawl en schoolslag leren ze een wedstrijdslag met volledige ademhalingstechniek, zodat kinderen daarna eventueel verder kunnen gaan met wedstrijdzwemmen.

Over Gijsbert
Eigenaar Gijsbert Remmelzwaal startte 15 jaar geleden met deze particuliere zwemschool. Gijsbert volgde de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding (HALO). Na een stage in het zwembad ging hij aan het werk als zwemdocent. Zwemles geven bleek helemaal zijn ding. Hij heeft vroeger ook fanatiek aan waterpolo gedaan, dus de relatie met zwemsport loopt als een rode draad door zijn leven.

DEZWEMLES.NL is aangesloten bij de Nationale Raad Zwemdiploma's.

Start nu met zwemles
Is jouw kind in de zwemleeftijd? Start dan gewoon nu en stel het niet uit tot na de zomer! En de lessen die je mist in verband met vakantie mag je gewoon inhalen! Lees er gauw meer over en meld je aan!