Welkom op Kidsproof Twente

1 april 2015
Leuke kinderactiviteiten en gezinsuitjes? Op onze site vind je volop leuke tips voor ouders & kids in en om Hengelo, Enschede, Almelo, Oldenzaal.

Op de website van Kidsproof Twente vind je het meest complete overzicht van kinderactiviteiten in en om Hengelo, Enschede, Almelo en Oldenzaal!


Ideaal voor ouders die er in hun vrije tijd met hun kids op uit willen én voor ouders die een dagje of weekendje met hun kinderen naar Twente willen. Maar ook voor opa's, oma's, ooms, tantes, oppassen...


De start van... Door onze jonge kinderen zijn wij, misschien wel net als jij, op zoek naar leuke uitjes en activiteiten voor kinderen. Maar natuurlijk ook naar de handige adressen en praktische informatie. Via de lokale krant, andere ouders en natuurlijk via internet kom je vaak op de bekende plekjes terecht. Maar juist de onbekende, kleine adresjes zijn zeker een bezoek waard, maar niet altijd vindbaar. Met Kidsproof.nl willen wij ouders inspireren en verrassen met nieuwe tips en adressen.


Wij waren zelf direct enthousiast over het concept Kidsproof. Onze kinderen zijn hierbij onze inspiratie en motivatie! Met als gevolg dat in maart 2015 Kidsproof Twente live ging! Zo handig; alle kinderactiviteiten in Twente en omgeving op één site voor jou verzameld!


Deel je favoriete tips Natuurlijk zijn we nog niet helemaal compleet. Daarom vragen we je om je favoriete eropuit tips, clubjes, winkels, kinderfeestjes, kindvriendelijke restaurantjes en de gezellige campings/hotelletjes met ons te delen via onze Tip & Win actie. Ook kun je je eigen ervaringen delen via Kidsproof Twente. Ook fijn voor andere ouders! Blijf op de hoogte! Tenslotte kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief vol tips & inspiratie die we elke maand maken én kun je op de hoogte blijven van de leukste kinderactiviteiten in Twente en omgeving via Facebook en Twitter.


Organiseer je zelf kinderactiviteiten in en om Hengelo, Enschede, Almelo en Oldenzaal?  Dan kun je je direct aanmelden! Mail ons op twente@kidsproof.nl of meld je aan via www.kidsproof.nl/aanmelden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.


Veel plezier!


Liefs,

Nicole & Wencke | Kidsproof Twente