Gijs vierde zijn 6e verjaardag bij Avontura Twentehallen!

26 september 2016
Met al zijn vriendjes en één heel lief vriendinnetje vierde Gijs een heel speciaal kinderfeestje.
Een kinderfeestje bij Avontura, dat moest het worden. Daar was Gijs, die heel goed weet wat hij wil, heel stellig over. En Nilson, Dene, Bas, Pim, Jurre, Sepp en natuurlijk zijn vriendinnetje Pleun moesten mee. Dat het een onvergetelijke middag zou worden lag voor de hand, maar wat een plezier hebben de kids gehad!

En het fijne is; wij, de papa en mama van Gijs, vonden het heel gezellig, overzichtelijk en goed georganiseerd. Bij binnenkomst werden we door een vriendelijke medewerkster naar het midden van de speelhal gebracht. Hier stond een gezellig feesttafel vol cakejes klaar. Nadat de cadeautjes waren uitgepakt werden de cakejes versierd met caramelblokjes ('wat zijn dit? Oh mmh, lekker!'), blauw met witte spikkels, discodip en smarties.

Vol adrenaline en met hernieuwde energie na een feestelijke maar drukke dag op school, vlogen de kinderen alle kanten op. Van de klimvulkaan tot de bandenglijbaan en van het voetbalveldje tot de shooter met gekleurde ballen. Heerlijk om te zien hoe iedereen eindeloos speelde en geen genoeg leek te krijgen van alle verschillende speelmogelijkheden.

Uiteraard kregen ze tussendoor een glaasje ranja, smikkelden ze van de frietjes of pannekoeken en kregen ze zelfs aan het einde nog een lekker ijsje. Ok, vooruit! Nog 5 minuten springen en bewegen voor de digitale speelwand en dan moeten we écht naar huis...! 'Mam, wanneer gaan we weer naar Avontura..?'

Groetjes Wencke, moeder van Gijs