icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Nieuwe cursussen bij Kaliber

3 juni 2021
Wil jouw kind weleens iets nieuws te proberen? Naast alle cursussen die ze al hebben, heeft Kaliber Kunstenschool een aantal hele toffe nieuwe cursussen.
Nieuwe cursussen Kaliber

Kaliber Kunstenschool heeft het aanbod uitgebreid met deze nieuwe cursussen:

Streetdance

De populaire dansstijl streetdance kom je overal tegen. Bij grote optredens, in televisieshows en op het razend populaire TikTok zie je de stoere en soepele bewegingen. Met de vaak vrolijke en snelle muziek waar op gedanst wordt is het haast niet mogelijk om stil te blijven staan. Tijdens de lessen ga je aan de slag met allerlei verschillende choreografieën om het beste uit jezelf en uit de groep te halen.

Musicaldance

Bij deze dans draait het veel om inlevingsvermogen en emotie. Musicaldance draait niet alleen goed kunnen dansen, maar het is ook belangrijk dat je de sfeer kunt overbrengen. Je gaat dus dansen op hele vrolijke nummers waar het plezier vanaf spat, maar krijg je ook les op rustige ballads waar bijvoorbeeld verdriet centraal staat.

Beide danslessen worden gegeven in Almelo en Enschede.

Dansdocent Urvin Monte

Deze beide dansstijlen worden gegeven door niemand minder dan musicalster Urvin Monte. Hij heeft al op talloze podia gestaan en in heel veel verschillende musicals gespeeld. Hierin danste hij altijd de sterren van de hemel en heeft hij voor zijn rol in ‘Five Guys Named Moe’ zelfs de John Kraaijkamp Musical Award gewonnen! Daarnaast stond hij in 2018 in de finale van het televisieprogramma ‘Dance, Dance, Dance’. Als er iemand is die jou de kneepjes van het vak kan bijbrengen, is Urvin het wel.

De voordelen van dansen bij Kaliber zijn:

  • Professioneel geschoolde docenten
  • Mogelijkheid om op te treden
  • 40% korting op een tweede groepsles (bijvoorbeeld een andere dansstijl of volg theater- /musicalles)


Rap

Ben je wat muzikaler aangelegd, dan is rap misschien wat voor jou. Alle belangrijke topics komen aan bod: van simpele rijmschema’s tot aan explosieve stage-presence. Als je wilt leren rappen moet je hier beginnen. De lessen worden gegeven door Riley Tyrone (beter bekend als Mongoose of ATILAX), die zich op jonge leeftijd al heeft ontwikkeld tot een veelzijdige artiest. Hij maakt al sinds zijn elfde muziek en heeft op diverse podia en evenementen opgetreden. Hij heeft meegewerkt aan vele hits in de muzieksector en won in 2013 De Grote Prijs van Nederland in de categorie HipHop.

Ben je nieuwsgierig naar één van deze nieuwe cursussen? Je kunt bij Kaliber altijd een gratis proefles aanvragen!

Naar de website