Bowlen met je kinderfeestje, dat is gaaf!

22 november 2017

Er is er één jarig, hoera, hoera! Kijken jouw kids ook altijd zo enorm uit naar hun verjaardag? Het allerleukste daarvan is natuurlijk het kinderfeestje! Dit jaar koos Vera (bijna negen jaar) ervoor om samen met haar klasgenootjes te gaan bowlen bij Bison Bowling Maarssen. Super gaaf!

Kinderfeestje bowlen
Met zeven joelende kinderen vertrekken we op zaterdagmiddag naar Bison Bowling Maarssen. Wat hebben ze er allemaal zin in zeg! We hebben een plekje gereserveerd op de speciale Junglebaan, die helemaal is versierd met aapjes, tropische planten en andere exotische decoratiestukken. Dwars door een spannende tunnel komen we bij onze twee banen terecht. Wauw, wat ziet het er hier gaaf uit! Het lijkt wel alsof we in een echte grot zijn beland. Stoer!



We maken snel twee teams en gaan van start. Natuurlijk zijn de banen volledig kidsproof: aan weerszijden is een kleine verhoging te vinden die voorkomt dat de ballen direct in de goot belanden. Wel zo fijn! Voor kinderen die het gooien van de bal echt nog wat te zwaar vinden is er een speciaal rekje beschikbaar, die de bal als vanzelf de baan op lanceert. Zoef, daar gaat 'ie dan! De ene na de andere pion wordt omver gegooid en de punten stromen binnen. De kids juichen elkaar toe en moedigen elkaar fanatiek aan. Wat een gezellige boel. Vera is super trots wanneer ze haar eerste strike gooit! Wat knap!



Na een uurtje bowlen hebben de kinderen mega trek gekregen, dat begrijp je wel. Met zijn allen nemen we plaats aan een feestelijk gedekte tafel. De kids leven zich direct uit met vrolijke kleurtjes op hun placemat annex kleurplaat. Even later worden er twee schalen met heerlijke frietjes en snacks naar ons toegebracht. Smullen maar! Mmm! Na het eten en drinken volgt er nog een verrassing: een waterijsje. Vera's feest is nu helemaal compleet. Ze geniet met volle teugen!



Bij vertrek krijgen alle kinderen nog een toffe ballon en een super lekkere lolly mee. Wat was dit een gaaf kinderfeestje zeg! Wij komen zeker nog een keertje terug om gezellig te bowlen. Want van Vera krijgt Bison Bowling Maarssen een héle dikke 10!

Door Krissie van den Broek (35), getrouwd en pleegmoeder van Vera (9) en Thomas (8). Meer van Krissie’s blogs zijn te lezen op pleegmamakloek.blogspot.nl en zusterschrijft.blogspot.nl.

Lees ook onze andere blogs met leuke tips voor uitjes in Maarssen en Utrecht!