LENTE | Tips en uitjes in regio Amersfoort
uitagenda

LENTE | Tips en uitjes in regio Amersfoort

Lente! In onze UITAGENDA staan leuke uitjes, activiteiten, voorstellingen, etc. die je op een specifieke datum kunt doen in regio Amersfoort, Ermelo, Putten, Ede-Wageningen en Veenendaal dit voorjaar. Voor de lente, meivakantie, Hemelvaart en meer! Ben je op zoek naar nog meer tips of inspiratie, bekijk dan ook onze blog categorie.

Tips van de maand:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 236 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 236 resultaten

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Amersfoort!

De leukste uitstapjes, kidsproof hotspots, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Amersfoort: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Amersfoort en Gelderse Vallei? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? De leukste hotspots ontdekken? In onze Uitagenda vind je alle Kidsproof tips. Een handige verzameling van leuke dingen om te doen met kinderen. Dagjes uit, uitstapjes met kinderen, een dagje weg met het gezin. Kindvriendelijke events, kinderactiviteiten, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops. Hier vind je alle uitjes met kinderen die er bij jou in de buurt te doen zijn.


Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Amersfoort en Gelderse Vallei

Op Kidsproof Amersfoort vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Amersfoort, Soest, Leusden, Nijkerk, Barneveld, Putten, Ermelo en Ede-Wageningen! Hier vind je alles wat nieuw is in de regio, onze favorietenlijstjes en handige cityguides.

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)