Intocht Sinterklaas regio Eindhoven 2024

30 januari 2023
Hij komt...hij komt...16 november 2024 is het weer zover! Dan komt Sinterklaas aan in ons land! Ook in Eindhoven en de omliggende dorpen zal hij heel veel kindjes blij maken.
Alles wordt aangepast zodra hier meer over bekend is.
Zaterdag 16 november 2024

Valkenswaard
Eindelijk is het weer zover! Sinterklaas komt weer naar Valkenswaard! Ben jij erbij als de Sint en zijn Pieten aankomen op het marktplein en beleef samen met hen een prachtig middagprogramma. Voor groot en klein is er van alles te doen!! Kom jij ook?

Veldhoven
Op zaterdag 18 november komt Sinterklaas aan in Nederland en net als andere jaren reist hij daarna meteen door naar die lieve kinderen in Veldhoven. Er is een gezellig programma deze dag. Zo zijn er spellen, wordt er gedanst en nog veel meer!

Eindhoven 
Op zaterdag 16 november zullen weer vele kinderharten sneller gaan kloppen als Sinterklaas op het 18 Septemberplein aankomt. Klik op de link voor het volledige programma.

Zondag 17 november

Gemert
Op 17 november 2023 komen ze weer aan in Gemert. Dit jaar wordt de 78e intocht georganiseerd door Stichting Sint Nicolaas Comité Gemert. En met veel plezier! Door de belangeloze inzet van de vrijwilligers en de steun van Gemertse ondernemers en Gemeente Gemert-Bakel is De intocht van Sinterklaas ieder jaar weer een fantastisch feest voor klein en groot!

Veghel
Op zondag 19 november met zijn privéschip De Spanje weer aanmeert in Veghel. Hij belooft weer een groot pietengevolg mee te nemen

Geldrop
Sinterklaas komt weer naar Nederland en wel op zondag 19 november zal hij zijn intocht in Geldrop houden. Ook dit jaar zal hij samen met al zijn pieten aanmeren rond 13.45 uur in de haven op Hulst. Klik op het linkje voor de hele route.

Nuenen
Hij komt...hij komt... die lieve goede sint....SPANNEND! Ook dit jaar komt Sinterklaas met zijn pieten naar Nuenen op 19 november.

Best
Dit jaar komt Sinterklaas en zijn Pieten weer naar het mooie dorp in Best op zondag 19 november. Hij zal aanmeren als van oudst in de haven. 

Helmond
Yes! Ook in Helmond komt de Sint op 19 november zwaaien naar de kids! Zijn jullie er bij?
 
Son en Breugel
Op zondag 19 november 2023 zal Sinterklaas met zijn gevolg weer aankomen in Son en Breugel. Dat doet hij zoals gebruikelijk bij de brug aan de Kanaaldijk-Zuid. Daarna vertrekt de stoet richting het gemeentehuis.

Waalre
Ook in Waalre komt Sinterklaas langs op zondag 19 november. Verwachte aankomst op de Markt om 14:30

Deurne
Sinterklaas wordt ook in Deurne ontvangen en wel op de Markt. 

Heel veel plezier de komende Sinterklaasperiode!

Liefs Sanne

Ook in Noord-Limburg komt Sinterklaas natuurlijk aan. Hier vind je een handig lijstje!

TIP: Nog meer gezellige Sinterklaas tips vind je hier!