Tips voor een kinderfeestje thuis

21 september 2017
Enkele tips voor leuke decoratie en spelletjes voor een kinderfeestje thuis!
Karen is blogger voor Webprint en reikt je in haar blogs instructies en out-of-the-box-ideeën aan over de toepassing van Webprint producten. Deze keer tips voor een kinderfeestje thuis! Hoe origineler, hoe leuker!

1) Placemats
Dek de tafel met placemats die multifunctioneel zijn: een kleurplaat als afbeelding op de placemat houdt de wilde bende in toom terwijl jij pannenkoeken bakt. Bovendien beschermen deze je tafel en heb je nadien minder werk om op te ruimen. Of print er denkspelletjes op: deze mogen de kindjes om het snelst oplossen tijdens het wachten.



2)  Kindertekeningen
Laat de jarige vooraf een mooie tekening maken, maar verklap nog niet waarvoor je deze zal gebruiken.
Scan deze vervolgens in en plaats ze als verrassing op kinderbordjes of glazen om zo de tafel te versieren.
De tekening kan je meteen ook gebruiken om op snoepdoosjes te plaatsen die je zoon of dochter uitdeelt in de klas ter gelegenheid van zijn/haar verjaardag. Vergeet wel niet om deze te vullen met snoepjes, anders zal het feestvarken niet veel succes oogsten ;-)




3) Naamstickers
Deze kun je niet alleen gebruiken om de namen van de feestvierders te onthouden, maar ook om er een muzikaal pak van te maken!
Hiervoor wikkel je een zak met snoepjes in een tiental lagen krantenpapier. Op elke laag noteer je een opdracht en kleef je een naamsticker. De kindjes zitten in een kring en mogen het pak doorgeven terwijl er muziek klinkt. Als de muziek stopt, mag het kindje dat het pak op dat moment vast heeft een laag krantenpapier verwijderen. Hij of zij mag dan de opdracht doen die erop staat samen met het kindje dat op de naamsticker staat. Om nog wat extra hilariteit toe te voegen, mag het kindje dat gewonnen heeft met de opdracht telkens de volgende ronde de muziek doen stoppen.



4) Champagne!
Bij een verjaardag hoort champagne! En om het legaal te houden: bij een kinderverjaardag hoort kinderchampagne! Maak er voor de jarige iets speciaals van door de fles te voorzien van een gepersonaliseerd flesetiket. In het assortiment van webprint vind je verschillende feestelijke kinderdesigns die van het kinderfeestje ongetwijfeld een knaller zullen maken!



5) Slingers
Wat is een feest zonder slingers... en hoe gaaf is het dan dat jij je slingers zelf kunt ontwerpen? Met tekeningen, foto's, verzin het maar!



Alle leuke producten uit de tips zijn te bestellen op Webprint. 
Veel plezier!