Met 50% korting naar het Great American Circus in de herfstvakantie!

14 augustus 2023
Geniet in de herfstvakantie van een fantastische circusshow vol wereldsterren in Hoofddorp. Reserveer nu mét een hele dikke Kidsproof-korting per kaartje! Maar liefst 50%
Acrobaten, clowns en jongleurs schitteren bij het Great American Circus tijdens de herfstvakantie van 14 oktober t/m 29 oktober. De absolute wereldtop op circusgebied reist exclusief voor deze familieshow af naar Hoofddorp. Komt dat zien met je hele gezin!

Via Kidsproof ontvang je 50% korting per kaartje (geldig voor alle data, tijden en rangen, muv loges)! Klik door via de roze button en reserveer jouw plekjes!Het Great American Circus behoort tot de grootste familieshows in Europa. De producenten hebben acts gescout bij onder meer de prestigieuze circusfestivals in Monte Carlo, Boedapest, Massy, Parijs en bij Cirque du Soleil. In de twee uur durende show zie je bijvoorbeeld huiveringwekkende stunts aan de trapeze. Daarnaast is er ongeëvenaarde krachtacrobatiek en natuurlijk zorgen clowns voor de vrolijke noot. Showgirls, moderne muziek en prachtige kostuums maken de beleving compleet. De voorstelling bevat geen dieren.Circus is meer dan alleen een voorstelling. De beleving voor het publiek begint al bij aankomst op het circusterrein. Alle tenten van het Great American Circus zijn voorzien van duizenden lampjes. De theatertent is uitgerust met comfortabele kuipstoelen en het circus is aangenaam verwarmd. Er is plaats voor meer dan duizend bezoekers per voorstelling in de immense tent van het Great American Circus. De vraag naar kaarten is groot dus tijdig reserveren is raadzaam.Praktische informatie:
Data: 14 tot en met 29 oktober (herfstvakantie)
Locatie: Theatertent aan de Paviljoenlaan in Hoofddorp
Voor navigatie: Paviljoenlaan 1 – Hoofddorp.
Parkeren is gratis.

Mis het niet en reserveer jouw plekken in de enorme tent. Natuurlijk met 50% Kidsproof korting!


Naar de website