Pasen in Zuid-Limburg!

15 maart 2024
Heerlijk! Een paar vrije dagen op komst om samen met de kids leuke dingen te gaan doen. En of je nu zin hebt om lekker te gaan brunchen of om samen de natuur in te gaan, op Kidsproof vind je dé beste tips bij elkaar.
Met Pasen is het heerlijk vertoeven met familie en vrienden. Meestal schijnt de zon en kun je er lekker op uit trekken. Uiteraard heeft Kidsproof wederom zo veel mogelijk toffe uitjes voor je gezocht.

Ben jij thuis een keukenprins of keukenprinses? Dan hebben we twee lekkere recepten voor je gevonden om te maken voor het paasontbijt of de paasbrunch. De hartige paas cruffin en het frans eierpotje met zalm en spinazie

Blotevoetenpark
Ben jij nog op zoek naar een toffe paasactiviteit voor het hele gezin? Op de ochtend van 1e en 2e Paasdag kun je paaseieren & chocolade paashazen zoeken bij BloteVoetenPark Brunssum.

Vier pasen op blote voetenPannenkoekencruise
Leuk voor het hele gezin; onbeperkt pannenkoeken eten vanaf een buffet met pasen. De pannenkoeken kun je zelf, naar eigen wens, garneren met onder andere spek, fruit, warme kersen en ijs. Tijdens de boottocht vaart de boot over de Maas, langs het centrum van Maastricht en omgeving!

Inclusief te gekke highlights van de stad Blotevoetenpark Lieteberg
Tijdens een avontuurlijke wandeling op het Blotevoetenpad zijn de paashaas en Pier de mier eieren verloren! Kom jij hen helpen om de 13 mooi versierde eieren terug te vinden? Er zit zelfs een gouden ei tussen! 

Egg ChallengeEropuit!
Liever wandelen? Naar de speeltuin? Kinderboerderij? Er is nog veel meer inspiratie te vinden op onze Eropuit-Pagina.Van musea en theaters tot boswandelingen, speelplekken en vakantiekampen, we hebben een hoop leuke uitjes in en om Flevoland verzameld.Lekker knutselen!
Zijn de paasdagen voor jou juist hét moment om wat quality time thuis door te brengen? Ook daarbij helpen we je op Kidsproof.nl op weg. Onze favoriete paasontbijtjes, paasknutsels &? schmink-ideetjes voor je eigen paashaas vind je hier.

Met deze 7 DIY tips voor paasknutsels en paasrecepten gaan jullie er een extra feestje van maken! 

& in de Kidsproof Kletspraat staan alle vragen in het teken van Pasen. Voor je het weet voer je de leukste gesprekken aan de paastafel. Download 'm hier gratis!
 
Wij van Kidsproof Zuid-Limburg wensen je vrolijke Paasdagen!