Nieuwe sitemanager Kidsproof Apeldoorn-Deventer

31 december 2019
Kidsproof Apeldoorn-Deventer heeft vanaf 1 januari een nieuwe sitemanager. Even voorstellen!
Patricia met haar kinderen
Annet heeft de afgelopen 3,5 jaar met heel veel plezier de leukste kindvriendelijke adresjes voor je verzameld. Per 1 januari 2020 heeft zij haar 'kindje' aan mij over gedragen en ben ik de nieuwe sitemanager van Kidsproof Apeldoorn-Deventer. Natuurlijk wil ik me heel graag even aan je voorstellen!

Ik ben Patricia van der Meulen en woon met mijn gezin in Apeldoorn. Ik ben getrouwd met Erwin en samen hebben wij een dochter van 6 en een zoon van bijna 4. Ik ben geboren en getogen in Apeldoorn, maar woonde mijn volwassen leven niet hier. Bijna drie jaar geleden keerden wij terug naar Apeldoorn en herontdekte ik mijn stad. Ik was al jaren fan van Kidsproof (eerst Kidsproof Het Gooi en Kidsproof Amsterdam), dus Kidsproof Apeldoorn-Deventer heeft mij hier zeker bij geholpen. Ik ben inmiddels al bij heel veel kindvriendelijke adresjes geweest en ontdek steeds weer nieuwe pareltjes!

Ik vind het fantastisch dat ik Kidsproof Apeldoorn-Deventer van Annet mag overnemen. Ik heb ontzettend veel zin om mijn nieuwe ontdekkingen met jullie te delen. Wij gaan er graag in het weekend op uit met z'n vieren of plannen juist 1-op-1 dates met de kinderen.Op zondag maken wij graag een boswandeling. Bijvoorbeeld door het Paleispark, waar de kinderen lekker kunnen rennen, over oude bomen kunnen lopen en de hertjes echt heel erg dichtbij komen! Ook gaan we graag naar het Kabouterbos in Klarenbeek of naar de bossen van Epe voor de Kinderbelevingspaden. Bij slecht weer laten we de kids graag even uitrazen bij Monkey Town of Street Jump.

Misschien komt het door mijn Hotelschool achtergrond, maar wij eten heel graag buiten de deur. Lekker lunchen bij bijvoorbeeld het Stadscafé of Central Park op zaterdag. Of spelen, wandelen en lunchen bij Landal Rabbit Hill of Landal Miggelenberg op zondag. Uiteraard zijn pannenkoeken restaurants ook heel populair in Huize van der Meulen. Het liefste gaan we naar Speelparadijs Voorst of De Ossenstal midden in de bossen van Epe.Met mijn dochter ga ik graag shoppen. We vinden het leuk om steeds naar een andere stad te gaan. In de herfstvakantie zijn we samen naar Deventer geweest. We maken er dan een heel dagje van: koffie drinken bij Brownies & DownieS, lunchen bij St. Tropez en tussendoor natuurlijk lekker winkelen. Het leukste vond Lauren zelf thee scheppen in de theesteeg van Roemar.

Heb jij ook nog fijne 'Kidsproof' adresjes in de omgeving van Apeldoorn en Deventer? Deel dan jouw favoriete tips en adresjes met mij via Facebook, Instagram of stuur direct een mailtje naar apeldoorn@kidsproof.nl. Organiseer je zelf leuke kinderactiviteiten of mag jouw locatie echt niet ontbreken op Kidsproof Apeldoorn? Laat het mij weten!

Lieve groetjes,

Patricia

Ps. de fantastische foto's in het bos zijn gemaakt door Pure Irene Photography. Mooi he?