Heerlijke kerstvakantie uitjes 2023

20 december 2023
De schaatsbanen liggen weer klaar, de kerstlampjes branden en de chocolademelk is opgewarmd. Het is weer tijd voor feestelijke winteruitjes! En mocht je liever even willen opwarmen. Er is ook binnen genoeg te beleven!

Evoluon Eindhoven

Tijdens de kerstvakantie organiseert het Evoluon verschillende activiteiten. Futuristische rondleidingen, magische lichtjes route in een betoverend bos, creatieve kookworkshop en een toffe bioscoopfilm. Beleef en ontdek!



Kerstwintercircus

Het internationale Kerstwintercircus komt staat weer in het Parktheater! Van jongleurs tot trapeze-artiesten en van clowns tot evenwichtskunstenaars. De mooiste en beste acts vanuit de hele wereld komen hier.



Schaatsbanen

Haal de schaatsen maar uit het vet. Tijd voor warme chocolademelk, knisperende vuurtjes en schaatsen op de gezellige ijsbanen! In deze blog vind je de leukste schaatsbanen in de omgeving.



Wandeling met fijne boscafés

Zin in een winterse wandeling? Ontdek de mooie plekken midden in de natuur rondom Eindhoven. Heerlijk buiten ontspannen en daarna opwarmen met een warme chocolademelk.



Winter Wonder Park

Paviljoen Genneper Parken is omgetoverd tot Winter Wonder Park. Eindeloze lampjes, kerstbomen, kraampjes en natuurlijk een kersttent. Iedere zaterdag en zondag staat er een springkussen.



Nieuwe familie VR-ervaring

Bij The Park Experience verandert je uitje in een vervloekte missie in het oude Egypte. Volg de weg naar de piramide en red de professor. Dit VR avontuur is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Een heel tof gezinsuitje in de kerstvakantie!



Winter of Lights

Ervaar de betoverende wereld bij Motion Experience. Spring van schots naar schots. Betreed de wereld van unieke lichtinstallaties. Speciaal voor kinderen is er Motion Kids Time. Een onvergetelijk belevenis.



Jump XL Eersel

Deze vakantie staat natuurlijk een uitje op het programma bij onze favoriete Jumphal, Jump XL Eersel. De sfeer is daar zo fijn en gezellig. TIP: een cadeaubon voor onder de kerstboom van Jump XL Eersel. Heel origineel!



Feestkapsels

Huh je haar geeft licht!?! Het is tijd voor een gaaf feestkapsel. Dit keer met lampjes erin. Hoe glamorous kun je aan het kerstdiner verschijnen? Light up your hair!



Elf on the Shelf

Ken jij de 'Elf on the Shelf' al? Een superleuke kersttraditie, gebaseerd op het gelijknamige boek. Wij doen het al een paar jaar thuis. Kinderen jong en oud worden er echt blij van. Supergrappig!



Nieuw: Lumina Park

Wat een verrassing was dit! De sfeer, betoverende lichtkunstwerken, geluid en de magische locatie. Het was geweldig. De draaimolen en het doolhof waren de favoriet van ons. Een wandeling van 1,5 km lang bij het Evoluon.



Mees Kees op kamp 8+

Pak je tent in en neem je tandenborstel mee, want jullie gaan op kamp. Ondanks het werkplan van mevrouw Dreus weet je één ding zeker: met Mees Kees wordt het een groot avontuur. Na afloop een is er voor iedereen een meet en greet.



Winteruitjes in Brabant

Geniet van sfeervolle winterfeestjes, verwonder je bij lichtjestours, bezoek een (gratis) gaaf museum, unieke heilige huisjes… in onze mooie provincie is zóveel te beleven! Geniet van deze fijne winterse weken.



Musical4daagse (6+)

Een unieke theaterervaring in het Parktheater Eindhoven. Vier dagen zingen, dansen en acteren met op laatste dag de voorstelling voor publiek. Je zelfvertrouwen krijgt een boost en je ontmoet vrienden. Reserveer je plek!



Wat is er vandaag te doen?

Natuurlijk is er nog veel meer te beleven deze kerstvakantie. Voor alle toffe uitjes neem je dagelijks een kijkje in onze Uitagenda. Daar verzamelen we de leukste wandelroutes, knutselactiviteiten, museumbezoekjes en nog veel meer!