Herfstvakantie uitjes

5 juni 2023
Een hele week de tijd om samen leuke dingen te doen. Hieronder vind je genoeg inspiratie voor een vakantie vol avonturen. Geniet!

Motion Experience

Motion Experience is omgetoverd in Happy Halloween sferen. Kom verkleed en laat je schminken of doe mee aan de Halloween speurtocht. Laat je verrassen door knipogende pompoenen en loop over een spannende begraafplaats.



Circusfestival Spoorpark

Festival Circolo heeft zóveel leuke voorstellingen voor kinderen. Van 13 t/m 22 oktober in het Spoorpark in Tilburg. Spectaculaire acrobatiek, adembenemende dans of jongleurs: kinderen kijken hier hun ogen uit.



Het Herfstfestival

Verlichte attracties en speelgebieden, circusvoorstellingen, vuurshows, theater en nog veel meer. En dit allemaal tot in de late uurtjes. Reserveer snel je ticket met 40% korting bij BillyBird Park Hemelrijk.



Hét gratis herfstvakantie uitje

Voeg wat magie toe aan de druilerige herfstdagen en zie verhalen tot leven komen in De Maaspoort in Venlo. En het goede nieuws: kinderen t/m 12 jaar bezoeken alle voorstellingen gratis! Er zijn ook toffe knutselworkshops.



Jumpen in de herfstvakantie

Wil je een te gek uitje met je kids doen? Bij Jump XL Eersel gaan kinderen de strijd aan met hun vriendjes bij Ultimate Dodgeball en gaan ze los in de Jump Arena. En wie zet de snelste tijd neer op de Ninja Course?



Taartrovers Film Festival

Van 14 tot en met 16 oktober 2023, is het Taartrovers Film Festival bij Natlab in Eindhoven. Ze kijken niet alleen films, maar ze gaan zelf aan de slag op de Lichtspeelplaats. Ga op onderzoek uit, kijk, maak en speel!



Nijntje de musical

Wie kent nijntje niet? In een groots decor en met prachtige kostuums wordt de wereld van nijntje in het Parktheater tot leven gewekt. Beleef de avonturen van nijntje en haar vriendjes en geniet van de nieuwe verhalen.



Museum Kids Factory

Kom spelenderwijs techniek ontdekken in het Philips Museum. Boren, zagen, solderen, 3D printen, elektronica, knutselen..... Van 14 t/m 18 oktober. Kinderen lopen trots naar buiten met hun zelfgemaakte creaties.



KinderTheaterWeek

Er zijn toffe voorstellingen: Nijntje, Kikker, Rapunzel, Blub...en nog veel meer. Breng een bezoek aan het theater en stap met je hoofd in de wolken. Laat je verrassen deze herfstvakantie in het Parktheater Eindhoven.



Pizza, Pasta & Play

Kom met het hele gezin genieten bij Happy Italy van verse pasta’s en pizza’s. Deze vakantie krijg je een gratis cadeautje + limonade bij het Happy Kids Menu! Na het eten kunnen de kids lekker spelen in het indoor speelparadijs.



Dutch Design Week

Tijdens deze week kunnen ze bij het Philips Museum hun eigen MRI-beleving ontwerpen. Door zelf hun ideale omgeving te creëren, ontdekken ze dat ze invloed kunnen uitoefenen op hun eigen wereld.



Magische wereld van natuur

Lichtkunstfestival Enchanted Gardens betovert Kasteeltuinen Arcen. Stap in de avonden van 13 t/m 29 oktober in de sprookjesachtige wereld van licht, kleur en natuur. Extra leuk; voor de wandeling kun je dineren in een eeuwenoud kasteel.



Social Squad

Grappige sketches, eerlijke verhalen, zingen en dansen. Als publiek word je zelf betrokken bij deze interactieve tiktokkers. Jesse van Wieren, Emma Keuven en Anique Dreamon nemen je mee op een hilarische reis. Te zien bij Theater de Schalm.



Makersgeheim

Ontdek de geheimen van de maker die kunst maakt met textiel in het Textielmuseum. In deze doe-tentoonstelling ga je zelf aan de slag met een ontwerp voor een wandkleed of je test de werking van glowinthedark textiel.



Ik heb hier geen zin in show

Op zondagmiddag 22 oktober speelt "De grote ik heb hier geen zin in show" (4+) van Theater Artemis in Het Speelhuis. Tijdens deze woordloze, vrolijke en absurdistische kleutervoorstelling gaat het over kijken en bekeken worden. :)



Nog meer tips

De Kidsproof uitagenda ontploft bijna met al die leuke herfstvakantie uitjes. En er staan ook al Sinterklaas, kerst en Hallowoon uitjes in. Check 'm regelmatig, ik vul 'm dagelijks aan. Zo weet je zeker dat je geen leuke tips mist.