Lammetjesdagen 2023!

9 maart 2023

Het zonnetje komt steeds vaker te voorschijn. Goed nieuws want in het voorjaar worden de lammetjes geboren. Om dat te vieren zijn er overal in Flevoland Lammetjesdagen! Bewonder de super schattige lammetjes met het hele gezin. Een tof uitje in de lente.

1. Lammetjesdag Zeewolde:


Kom de lammetjes bewonderen bij Polderkudde Horsterwold! Tussen 11:00 en 17:00 uur staat de herder klaar om je mooie verhalen te vertellen en kun je al je vragen stellen.

Ook is er een leuke viltworkshop, een springkussen en lekkere hapjes en drankjes.

De toegang van deze Lammetjesdag is gratis! 

2. Dierenweide De Knotwilg


Bezoek de knusse kinderboerderij De Knotwilg met leuke dieren om te aaien en te knuffelen! Op de Knotwilg is er voor iedereen genoeg te zien en te doen.

Naast het bekijken en of knuffelen van de dieren zijn er voor de kleine bezoekers ook een aantal fietsjes beschikbaar om mee rond te rijden.

Naast het ontvangstgebouwtje is er ook een mooie overdekt terras waar je kunt genieten van een kopje koffie of thee of een glaasje limonade.

Deze blog wordt aangevuld.


TIP: Er zijn vast allerlei activiteiten en dingen waarvan je lentekriebels krijgt. Je vindt ze alle 35 op de Kidsproof Lentebucketlist. Download de lijst hier!
Naar de website