Tips voor kinderuitjes met Pasen in Flevoland!

15 maart 2024
Heerlijk! Een paar vrije dagen op komst om samen met de kids leuke dingen te gaan doen. En of je nu zin hebt om lekker te gaan brunchen of om samen de natuur in te gaan, op Kidsproof vind je dé beste tips bij elkaar.
Pasen bij Smullen
1e en 2e Paasdag serveren ze bij Smullen & Spelen een Paasbrunch. Vanaf 16.00 uur kan je ook een tafel reserveren voor a la carte. Er is ook een speciaal Paasmenu!

Ontmoet de paashaasOutdoorpark Sec
Op 1e en 2e Paasdag hebben ze twee leuke activiteiten voor het hele gezin bij Outdoorpark SEC. Paasei Golf, al jaren een groot succes en Treasure Hunt, een echte schatzoektocht. Met een kleine markt met leuke kraampjes en heerlijke horeca wordt het een prachtige Paasdag!

Ga op avontuur!Pasen bij Kok Experience

Een dagje uit met het hele gezin tijdens de pasen? Bij Kok Experience in Lelystad is er van alles te beleven voor jong en oud! Op zondag 31 maart en maandag 1 april kun je bij restaurant Mr Lely genieten van: Overdag een lunch, borrel, high tea, high wine of high beer van 11.00 tot 16.00 uur. In de avond een diner (a la carte kiezen van de menukaart). 

Het speelparadijs is eerste en tweede paasdag van 10.00 tot 18.00 uur. Kom je genieten van een diner dan mogen de kinderen spelen tot jullie weer naar huis gaan. 

Beleef allerlei activiteitenSpellen en opdrachten
Word jij ook een echte Almere Jungle avonturier?! Tijdens de avonturendagen in de voorjaarsvakantie zijn er diverse opdrachten en spellen te vinden tussen alle planten en dieren. Door deze opdrachten te proberen/voltooien test je jouw eigen avonturier skills. 

Kom jij alle opdrachten doen en ze proberen te voltooien? Beleef Hét!  

Eropuit!
Liever wandelen? Naar de speeltuin? Kinderboerderij? Er is nog veel meer inspiratie te vinden op onze Eropuit-Pagina.Van musea en theaters tot boswandelingen, speelplekken en vakantiekampen, we hebben een hoop leuke uitjes in en om Flevoland verzameld.

Lekker knutselen!
Zijn de paasdagen voor jou juist hét moment om wat quality time thuis door te brengen? Ook daarbij helpen we je op Kidsproof.nl op weg. In onze rubriek ‘DIY’ staan heel veel leuke knutselideetjes, recepten en spelletjes. Allemaal kidsproof natuurlijk! Wat dacht je bijvoorbeeld van een vilten eierwarmer of maak kuikentjes van hardgekookte eieren voor op je eigen paasontbijt-tafel!.


Het team van Kidsproof Flevoland wens je een vrolijk Pasen!