Tips voor een heerlijk dagje spelen op het strand!

23 april 2024
Op het gezelligste duintopje van Noordwijk vind je natuurspeeltuin Speelzandt. Een superfijne plek voor jong en oud bij het strand van Langevelderslag. Ken je het nog niet? Lees dan snel verder.
lekker spelen in het zand!
Als het zonnetje schijnt, is het strand eigenlijk altijd een goed idee. In welk seizoen dan ook! Strandplaats Nederzandt is de ideale plek om neer te strijken voor een kop koffie, borrel of een hapje eten. De kids vermaken zich intussen uitstekend in speeltuin Speelzandt die niet in alleen middenin de natuur staat, maar ook gemaakt is van hoofdzakelijk duurzame materialen. Lekker buiten bewegen, klauteren en vrij spelen… dat lukt hier uitstekend.



Ben je op zoek naar een plek voor een onvergetelijk kinderpartijtje? Ook dit kan bij Nederzandt. Jullie gaan met elkaar op wandelavontuur in de duinen en uiteraard zijn limo, een ijsje en een pannenkoek inbegrepen. Deze toffe Duinkaboutertocht van drie kilometer duurt ongeveer anderhalf uur. Let goed op of jullie Dirk de Tuinkabouter tegenkomen. Maak samen de opdrachten en krijg aan het einde allemaal een diploma. Houd trouwens de events op deze locatie goed in de gaten, ze organiseren regelmatig een leuk (piraten)feestje.



Vergeet niet om na het spelen nog even een bezoekje te brengen aan het heerlijke strand dat op steenworp afstand ligt.



En een tip om af te sluiten: kom je met de fiets? Breng dan een bezoekje aan vliegveld ’t Langeveld in de duinen. Daar kun je met de kinderen zweefvliegtuigen spotten en picknicken!



Kortom: een fijne tip voor een ontspannen dagje uit! Veel plezier!

Tip: kijk hier voor nog veel meer fijne buitenspeeltuinen in en om Leiden! Naar de website