Sightseeing Rotterdam, maar dan anders

1 juni 2015
Een rondje Rotterdam kun je natuurlijk met de auto of de fiets doen. Maar er zijn nog veel meer en vooral originelers vervoermiddelen om de stad (nog) beter te leren kennen!
Een sightseeing tour door Rotterdam is altijd leuk, want er is genoeg te zien en te beleven. En dat geldt niet alleen voor toeristen en dagjesmensen, maar vooral ook voor Rotterdammers zelf! Kinderen vinden zo'n citytour fantastisch, helemaal als het vervoermiddel niet alledaags is! Want het is natuurlijk veel leuker om de stad op de volgende manieren (nog) beter te leren kennen:
  • Per kickbike. Dat is kicken: een step met een heel groot voorwiel! Bij stepjeshuren.nl kun je zo'n step huren en met het hele gezin de stad in trekken. Wel even stepbestendige schoenen aantrekken... 
  • Op Kangoo Jumps. Loop, spring en veer als een kangoeroe de stad door op deze bijzondere verende schoenen. Echt een originele manier om de leuke plekken van Rotterdam te gaan bekijken! 
  • Pak de amfibiebus. Een bus die ook een zeewaardige boot blijkt te zijn! Na een mooie stadstour rijdt de bus de Maas in om de spectaculaire skyline vanaf het water te laten zien.   
  • Stap in de IJsjestram. Terwijl deze prachtige historische tram zijn rit door de stad maakt, zit jij achter een lekker ijsje en hoor je weetjes over de stad die zelfs de meest doorgewinterde Rotterdammer niet kent. Hoe cool is dat?!
  • Scheep in op de Aqualiner. Deze snelle veerdienst legt dagelijks op een aantal plaatsen in Rotterdam aan en brengt je dus snel en comfortabel van de ene naar de andere mooie plek in de stad. En wil je een uitstapje buiten Rotterdam maken, dan kun je bij de halte Erasmusbrug overstappen op de Waterbus naar bijvoorbeeld Kinderdijk en Dordrecht!     
Veel plezier tijdens jouw tour door de stad! En we horen natuurlijk graag op welke manier jij de stad verkent hebt.