Voor binnenkort jarigen of net jarig geweest

2 maart 2015
Vindt hier superleuke kinderfeestjes en tips voor traktaties!
Is jouw kind binnenkort jarig of net jarig geweest? Dan is het tijd om je te verdiepen in een leuke invulling voor je kinderpartijtje! Je vindt op Kidsproof Rotterdam in de rubriek ‘Kinderfeestjes’ leuke tips voor een feestje thuis of op een door jou zelf gekozen locatie. Handig als je adresjes in de buurt zoekt voor bijvoorbeeld de verhuur van een themakist. Maar je kunt ook kiezen voor een feestje in de natuur of voor een geheel verzorgd feestje op een boerderij of in het (film)theater. Alle feestjes zijn overzichtelijk gerubriceerd, dus makkelijk zoeken als je bijvoorbeeld een creatief feestje wil. Wil je liever een actief feestje, dan kun je denken aan klimmen, dansen, lasergamen, paintballen en nog veel meer. Wil je alles bekijken, klik dan hier voor een compleet overzicht van Kinderfeestjes in en om Rotterdam!

Traktaties
En bij een verjaardag hoort natuurlijk een leuke, originele of misschien wel gezonde traktatie. Leuk voor op school, maar ook leuk voor thuis! In onze rubriek ‘Thuis’ vind je een 
overzicht van leuke traktaties. Wat dacht je van Angri Birds koeken! Makkelijk om te maken en populair bij de kids. Of als je liever een wat gezondere traktatie wil, dan zijn fruitspiesjes een leuke binnenkomer! Kortom, er is genoeg te kiezen. Alvast een fijne verjaardag gewenst!