4x moederdag winactie #jijbenteentopmoeder

6 mei 2020
Dit jaar zetten de moeders op Moederdag elkáár in het zonnetje! Want we zijn allemaal topmoeders en dat mogen we elkaar best wat vaker laten weten, zeker in coronatijd. Met de actie #jijbenteentopmoeder laten we andere moeders weten dat we ze leuk, stoer, lief of grappig vinden. Gewoon iemand waarvan jij vindt dat ze een topmoeder is.
Moederdag winacties

Hoe werkt de actie #jijbenteentopmoeder?

Op welke moeder ben jij súpertrots? Welke moeder doet het fantastisch in deze gekke tijden? In samenwerking met Greetz, SmartPhoto, BrownieTime en Milestone mag Kidsproof Twente voor Moederdag 4 leuke cadeau’s weggeven. Dus doe mee en verras een andere topmoeder!

Op onze Facebookpagina geven we op 7, 8, 9 en 10 mei 4 toffe cadeau’s weg. Laat onder het Facebookbericht weten welke moeder dit volgens jou verdient en gebruik daarbij de hashtag #jijbenteentopmoeder om kans te maken. Like Kidsproof Twente nu alvast op Facebook!

7 mei 2020 - Win een bos bloemen

Wie wil nou niet verrast worden met bloemen? Bij Greetz kun je kiezen uit fleurige boeketten in verschillende kleuren en formaten. En speciaal voor de ontvanger komen de bloemen in een mooie cadeauverpakking. Bij welke moeder wil jij een bos laten thuisbezorgen?

Reageer op 7 mei onder ons Facebookbericht over de winactie van Greetz met #jijbenteentopmoeder en maak kans.8 mei 2020 - Win een persoonlijk canvas

Het is natuurlijk zonde als al die leuke foto’s alleen op je telefoon blijven…. Bij SmartPhoto kun je je lievelingsfoto in een handomdraai op een mooi canvas voor aan de muur laten printen (60x40 cm). Kies voor eentje met je schatjes erop of juist eentje met een leuke quote!

Reageer op 8 mei onder ons Facebookbericht over de winactie van SmartPhoto met #jijbenteentopmoeder en maak kans.9 mei 2020 - Win een lekkere Browniebox

De BrownieBoxes van BrownieTime zijn een feest om te versturen en te ontvangen. Ze komen in een prachtig doosje en passen gewoon door de brievenbus. En het allerfijnste? Ze zijn gemaakt met biologische ingrediënten en chocolade van Tony Chocolonely….mmmmm! Wist je dat de makers van de browniebox ook leuke bakboxen met instructiefilmpjes aanbieden via Kids & Cake?

Reageer op 9 mei onder ons Facebookbericht over de winactie van BrownieTime met #jijbenteentopmoeder en maak kans.10 mei 2020 - Win Milestone cards

Ken je de baby photo cards van Milestone? Wat zijn ze leuk, hè? Wij zijn helemaal fan. Deze set activity cards is perfect voor moeders met kinderen tussen de 1 en 4 jaar. Wie gun jij deze mooie set?

Reageer op 10 mei onder ons Facebookbericht over de winactie van Milestone met #jijbenteentopmoeder en maak kans.
Op Moederdag (10 mei) maken we de winnaars bekend via Facebook!

Ga via de roze websitebutton naar onze Facebookpagina en hou de acties in de gaten!