Hoera! Kidsproof Zwolle 5 jaar! WIN WIN WIN

14 november 2022
Lieve Kidsproof volgers....Hoera! Het is deze week groot feest! Kidsproof Zwolle is precies 5 jaar geleden live gegaan! Heel erg bedankt voor al jullie bezoeken op de website en het volgen van alle tips via de nieuwsbrief en onze social media kanalen in de afgelopen 5 jaar. Daarom deze super toffe winacties!
Kidsproof Zwolle 5 jaar!

Winnaars
Wow wat een toffe en lieve reacties van jullie!  De belangstelling en deelneming aan de winacties was dan ook enorm! Helaas, kan niet iedereen winnen. De getrokken winnaars staan onder elk te winnen actie. Heb je gewonnen? Stuur een email met je gegevens naar Zwolle@kidsproof.nl 

WIN een eigen Appelboom bij Fruittuin Verbeek

Afgelopen jaren heb je ons vaak voorbij zien struinen bij Fruittuin Verbeek. Van zachtfruit plukken, spelen in de boomgaard, genietend in het zonnetje op hun terras en in het najaar om de lekkerste appeltjes te plukken. Dit jaar hadden wij onze eigen appelboom geadopteerd en dat was een groot succes, die wij en zij graag met jullie delen. WIN je eigen appelboom voor een jaar bij fruittuin Verbeek.
Winnaar: Karin de Reus

2x cadeaubon van Heppie

Elke wisseling van het seizoen vind je ons bij Heppie in de Assendorperstraat. In deze winkel komen gebruikte, handgemaakte en nieuwe spullen bij elkaar. De dames van Heppie worden blij van kwalitatief goede spullen en geven een nieuwe kans aan tweedehands kinderkleding, positiekleding, duurzaam speelgoed, boeken en andere kinderbenodigdheden zoals fietszitjes, beddegoed en kinderstoelen. Lekker duurzaam en hip! Wil jij ook duurzam en gratis shoppen? Heppie geeft twee cadeaubonnen weg! Daar worden wij heel blij van!
Winnaars: Marjo Brekelmans & Marlies Emmelkamp

Familieticket bij Pathè Zwolle

De leukste en nieuwste kinderfilms kijken wij bij Pathè in Zwolle. Hun prachtige zalen en met een toffe kidscorner is het altijd een feestje om naar toe te gaan. in de schoolvakanties doen zij altijd iets extra's voor de kids zoals een springkussen, schminken en kan je vaak hun mascotte Charlie bewonderen. WIN 4x bioscoopkaartjes voor een film naar keuze. Tip: Zijn jullie al naar de Grote Sinterklaasfilm geweest? In het weekend van 26 & 27 november is het Sint Weekend bij Pathè.
Winnaar: Kristel Sijbring-ter Stege2x familieticket Midwinter spooktocht Zwolle

Dit wordt zo tof! Stiekem hebben wij al even naar het script mogen kijken en dit wordt een echte unieke midwinter spooktocht door onze stad Zwolle. In het weekend van 17 en 18 december is er een route voor kinderen vanaf 4 jaar en een route voor de wat oudere kids vanaf 12 jaar. Na afloop kan je heerlijk opwarmen met warme choclademelk, glühwein en een fijn muziekje. Voor de kinderroute mogen wij 2x4 tickets wegggeven. Zien wij jullie daar?
Win actie volgt nog.


Familieticket voor de Flierefluiter

Wij zetten hier graag de boel opstelten. Jullie ken vast al wel de toffe speelboerderij De Flierefluiter. Hun indoor en outdoor speeltuin is een heus speelparadijs voor kinderen. Klimmen en klauteren in het avonturendorp, schommelen, trampoline springen, met de kabelbaan, voetballen, spelen met skelters en in de zomermaanden is er zelfs een zwembad! WIN een familieticket voor een dagje flierefluiten in Raalte.
Winnaar: Manon Nanning- Penthum


2 tickets voor voorstelling Kikker 2+ met een kikker pakketje.

Wij nemen onze kids graag mee naar voorstellingen in het theater. Ook toen ze nog best heel klein waren. Keer op keer blijft het een geweldige beleving voor ze en praten ze de dagen erna nog volop over. Schouwburg Odeon en Theater de Spiegel is dan ook echt thuiskomen voor ons. De Zwolse theaters geven dan ook voor ons 5 jarig bestaan een super leuk pakket weg van Kikker met daarbij 2 tickets voor de voorstelling op 17 december.
Winnaar: Suzanne van de Berg


Kinderfeestje winter survival bij Buitencentrum Oldebroek

Last but not least....Wij zijn graag als gezin lekker buiten. Van een mooie wandeling tot avonturieren in de natuur. Buitencentrum Oldebroek is zo'n plek waar we graag komen. Ze hebben hier de avontuurlijkste kinderfeestjes in de natuur zoals buschcraft, klimmen in de bomen, winter survival en in de zomermaanden leuke actieve zomerkampen. Voor ons 5 jarige bestaan geven zij een Winter survival kinderfeestje cadeau! Leef je dan uit tijdens dit Winter-survival kinderfeest! Maak kennis met de pijl en boog en leer wat de beste technieken zijn om de pijl in de roos te schieten. Na het schieten leren ze alles over vuur maken met behulp van boomschors en een magnesiumstick. Als het vuur eenmaal aan is, hangen ze een ketel boven het vuur en laten ze de chocolademelk warm pruttelen. Het feestje sluiten ze af met een kop heerlijk warme chocolademelk van eigen vuur en ze poffen nog wat popcorn boven het vuur om het af te maken! 
Winnaar: Charlie Okken


WINNEN?

Nu vraag je je vast af, maar hoe win ik één van deze prijzen? Onder al onze nieuwsbrief lezers en reacties op de winacties op facebook of op onze instagram verloten wij een winnaar. Kortom:

  • Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief als je dat nog niet gedaan hebt. 
  • Elke dag verschijnt er een nieuwe FB en insta post met een winactie. Geef op één van beide een reactie met een 'JA'. Zo weten wij dat je voor die actie mee wilt doen. Tip! Je mag op meerdere winacties kans maken en inschrijven.

Liefs, Denise & Co.
Naar de website