Leuke theaters en bioscopen in Amersfoort
Film, muziek & theater

Leuke theaters en bioscopen in Amersfoort

In de bioscoop of het theater in Amersfoort spelen prachtige kinderfilms en kindervoorstellingen. Van muziek tot kindertheater, kinderconcerten en openluchttheaters.

Dit zijn onze favoriete theaters en bioscopen voor kinderen in Amersfoort. Kijk in de Uitagenda voor de actuele speeldata.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 32 resultaten
Pagina: 1
totaal 32 resultaten
Pagina: 1

Tips van de maand | Eropuit

Naar de film met kinderen in Amersfoort

In Amersfoort kun je met kinderen naar de film in de bioscoop, in een filmhuis of een filmtheater. Bezoek eens een film première met kinderen of een kinderfilm.

Naar het theater met kinderen in de omgeving van Amersfoort en Gelderse Vallei

In Amersfoort, Soest, Leusden, Nijkerk, Barneveld, Putten, Ermelo en Ede-Wageningen zijn er verschillende theaters en schouwburgen die kindervoorstellingen programmeren. Bekijk per theater het programma met familievoorstellingen. Naast de gewone theaters is ook een bezoekje aan een poppentheater, openluchttheater of marionettentheater echt een aanrader.

Naar een muziekvoorstelling met kinderen in Amersfoort

Ben je al eens met je kinderen naar een concert geweest? In een muziekgebouw, muziektheater, bij een poppodium of bij de opera? Er zijn prachtige muziekvoorstellingen voor kinderen in Amersfoort. Echt genieten!