• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
De leukste musea & leerzame uitjes in Amersfoort
Musea & educatie

De leukste musea & leerzame uitjes in Amersfoort

Naar een leuk kindvriendelijk museum, elkaar voorlezen bij de bibliotheek of een leerzame speurtocht? Er is volop keuze voor kinderen in Amersfoort!

Dit zijn onze favoriete kindermusea en educatieve uitjes in Amersfoort.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 97 resultaten
Pagina: 1234

Volg Kidsproof Amersfoort

Meld je aan voor de nieuwsbrief

totaal 97 resultaten
Pagina: 1234

Kindvriendelijk museum uitje in de regio Amersfoort

Zoek je een leuk museum om met kinderen te bezoeken? Op Kidsproof.nl vind je alle kidsproof musea in Nederland, op Kidsproof Amersfoort vind je alle kindvriendelijke musea in Amersfoort, Soest, Leusden, Nijkerk, Barneveld, Putten, Ermelo en Ede-Wageningen.

Kinderactiviteiten in kindermusea

Veel van deze kindermusea hebben speciaal voor kinderen een museum speurtocht, een speciale tentoonstelling, een rondleiding voor kinderen of een familierondleiding, een kinderatelier waar ze zelf aan de slag kunnen en leuke workshops kunnen volgen. Zo is een museum héél erg leuk voor peuters, kleuters, jonge kinderen en oudere kinderen!

Educatieve uitjes voor kinderen in de omgeving van Amersfoort en Gelderse Vallei

Spelenderwijs leren: techniek, science, wetenschap, natuur, de wereld is één grote ontdekking voor kinderen. Op de regio Amersfoort zijn er veel organisaties die leuke en leerzame uitjes aanbieden.

Bibliotheken in de regio Amersfoort

In de bibliotheken in Amersfoort, Soest, Leusden, Nijkerk, Barneveld, Putten, Ermelo en Ede-Wageningen kun je meer dan alleen boeken lenen voor kinderen: er zijn speciale voorleesuurtjes, activiteiten voor kinderen, workshops voor kinderen en soms zelfs speciale kindervoorstellingen. Op Kidsproof Amersfoort vind je alle bibliotheken in de regio.