Een dagje Holle Bolle Boom

1 mei 2024
Een dagje Holle Bolle Boom is een superleuk dagje uit voor het hele gezin! Je kunt binnen spelen, buiten spelen en zwemmen! Heb je minder tijd, dan kun je ook voor één belevenis kiezen!
Vandaag mogen Loïs (8 jaar) en haar zussen Donna (7 jaar) en Teddie (12 jaar) naar de Holle Bolle Boom als kidsproofreporter. Wat een feest! Ze hebben er superveel zin in! Mogen we dan ook zwemmen? Ja dat mag ook. Joehoe, daar gaan we!Holle Bolle Binnen

Wauw wat ziet het er hier gezellig uit! We beginnen met die vet steile glijbaan meteen bij de ingang. Oeh, die is echt steil! Ik krijg helemaal een kriebel in mijn buik als ik eraf ga! Er zijn nog meer héle gave glijbanen, die gaan we ook meteen af! Je hebt ook van die klimruimtes met onderin een ballenbal. En je hebt ook andere klimparcourtjes, eentje bijvoorbeeld in een soort kasteel met een ophaalbrug! Hé verkleedkleren...dat gaan we doen!

Er is een aparte speelruimte voor de kleine kindjes, daar mogen we niet in van mama, maar daar vlakbij is een heel leuk springkussen, die ook leuk is voor ons! Je kunt tegen de muren op springen. Cool! Bij het restaurantje de Pitstop hebben we een limootje gehaald en een snoepje natuurlijk. Het zweet stond op mijn gezicht zei mama, ik had het ook echt vet warm!

Holle Bolle Boom Pitstop

Holle Bolle Plons

Jááá we mogen zwemmen! We hadden mazzel, want het was heerlijk rustig! Er is een grote waterspeeltuin voor de kleintjes, dat heet "de Wereld", je ziet er de toren van Pisa, Manneke Pis, de Big Ben en nog meer! In het midden is een terras met allemaal zitjes en ook kinderstoelen, boxen en zelfs een babyschommel! Je kunt er ook wat lekkers eten en drinken.

Holle Bolle Plons

Voor de wat grotere kids is er rechts een wat dieper bad "het Chineze bad". Dit is 1.35 m diep en je kunt hier heerlijk in spelen! In het midden kun je klimmen. Er is een klimrek waar je elkaar met een waterkannon nat kunt spuiten door de gaten! Dan nog een Fonteinplein en de 3 glijbanen. Tijd te kort!

Holle Bolle Plons

Holle Bolle Buiten

Na het zwemmen eten we nog wat lekkers in het Klokhuis, dat is een restaurantje. Hmmmm lekkere patatjes met een snackie en limo! Daarna mogen we naar de Holle Bolle Buiten. Het is best druk, want er zijn een paar schoolreisjes, maar we beginnen achterin bij de kabelbaan!

Holle Bolle Buiten

Ah, dat is jammer, het zonnetje is verdwenen! Maar dat mag de pret niet drukken. We gaan vrolijk verder met spelen. Lekker springen op het megagrote springkussen, dolen in het doolhof, spelen en klimmen in alle hoge huisjes en samen schommelen op de grote schommel. We zagen een Fonteinplein, dat zag er heel leuk uit, alleen was het zonnetje weg, dus we komen nog een keer terug om daar doorheen te hollen in onze bikini!

Holle Bolle Buiten 2

Het was écht een superleuke dag! Wanneer gaan we weer, mam?

Van Loïs (8 jaar)