De favorieten van een leuke vader #5

11 juli 2018
Yes, we hebben er weer één gevonden voor de rubiek "Leuke vaders aan het woord". Rene (aka Rein) Tromp is mede-eigenaar van Baksteen Holland West en vader van Fay (9 jaar) en Zoë (5 jaar). En hij gaat regelmatig op stap met zijn meiden. We hebben Rein gevraagd naar zijn favoriete uitjes!
Waar ga jij naar toe als het zomers weer is?
Als het lekker weer is, ga ik graag naar Kosteluk. Dit zit op Recreatiepark de Woudhoeve en is een gezellige ongedwongen horecagelegenheid met indoor kinderparadijs en buitenzwembad. Als het zwembad open is, vinden de meiden het hier geweldig en ik ook! Een andere favoriet bij zomers weer is zwembad de Bever. De meiden zijn er gek op. Er ligt een mat in het water en er staat een groot opblaasding in het zwembad. In het voorste gedeelte van het zwembad kan Zoë staan, dus daar zit ik op de rand en kan zij oefenen voor zwemles.Ook zijn we regelmatig op het strand te vinden. Afgelopen weekend waren we bij Castricum aan Zee. Wat is het daar leuk! Voor een normaal bedrag parkeren ( €7,50 per dag), een leuke, hippe strandtent Deining en lekkere bedjes! Super!

Wat doe je bij druilerig weer?
Ik ga met mijn oudste dochter Fay regelmatig naar de bioscoop Vue in Alkmaar en als de meiden willen spelen is binnenspeeltuin Monkey Town favoriet. Fay vindt Jump Skillz heel leuk, want daar kan ze salto's oefenen voor turnen!Favoriete kledingzaak
Voor de meiden slaag ik altijd bij Kixx Kidswear op de Laat in Alkmaar. Ilona is onze favoriete verkoopster. De zaak is recent verbouwd en de pashokjes zijn heel gaaf geworden, ook hebben ze een leuke koffiebar. De meiden gaan altijd nog even op hun knietjes om de trein onder de vloer te bekijken.

Leukste kinderfeestje ooit!
Fay kwam heel enthousiast terug van een zing feestje bij Pophitz sing & Glam party van San Music. Ze mogen zich verkleden als échte sterren en nemen samen een CD op, die ze allemaal mee naar huis krijgen. Ze vond het helemaal te gek!IJs!
Iedere week (ja écht iedere week) halen we samen een ijsje bij IJssalon de Mient. Voorheen was het smurfenijs favoriet, maar tot groot verdriet van Zoë is die er niet meer. Oma's cake wordt nu standaard gekozen!

Rein, heel erg bedankt voor het delen van je leuke tips en de leuke foto's!

Ben jij of ken jij nog een leuke vader, laat het ons weten via kopvannoordholland@kidsproof.nl!