Wow, alle leuke kinderfeestjes in en om Rotterdam!

Wow, alle leuke kinderfeestjes in en om Rotterdam!

Een super te gek verjaardagsfeestje vieren in de regio Rotterdam? Gelukkig kunnen ondanks corona veel feestjes weer. Bekijk de kinderfeestjes die open/veilig zijn en lees vooraf de corona-maatregelen!

Het méést complete overzicht van actieve, creatieve, sportieve, gezellige en stoere kinderfeestjes in en om Rotterdam (Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Capelle, Lansingerland).

Tips van de maand:

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 20 resultaten
Pagina: 1
totaal 20 resultaten
Pagina: 1

Leuk idee voor een kinderfeestje of stoer verjaardagspartijtje in de regio Rotterdam?

Jarig kind? Tijd om een feestje te vieren! Er zijn zoveel leuke verjaardagsfeestjes die je kunt boeken!

Zo kun je in de regio Rotterdam kiezen uit een sportief kinderfeestje (denk aan een zwemmen, mountainbiken, voetbalfeestje), een actief kinderfeestje (bijvoorbeeld feestje in een binnenspeeltuin, een klimhal of een trampolinepark), een stoer kinderfeestje (zoals lasergamen, bowlen, paintball, survivalfeestje, Nerf battle of een escaperoom feestje), een creatief kinderfeestje waarbij je gaat knutselen, naaien, koken, bakken of cupcakes versieren.

Ook leuk: een kinderfeestje in de regio Rotterdam met paarden, pony’s en andere dieren op de manege, kinderboerderij, bij de boer of bij het dierenasiel. Wist je dat je ook een feestje kunt geven in het museum, de bioscoop en het theater?

Alle leuke verjaardagsfeestjes in de omgeving van Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen

Op Kidsproof Rotterdam vind je élk leuk kinderfeestje voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Spijkenisse en Ridderkerk!

Kies je voor een klein verjaardagspartijtje of een groot kinderfeest? Of liever een partijtje thuis of een kinderfeestje buiten de deur? Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd!