5 toffe knutsels

5 mei 2020
Mrs. JYM deelt dagelijks hele toffe knutsels om gratis te printen. Wij mogen deze 5 leukerds alvast met je delen!
knutselideeƫn
De lente is in volle gang en daar horen natuurlijk vrolijke, leuke knutsels bij. Mrs. Jym maakt elke dag een leuke knutsel met haar dochters. En in deze periode deelt ze deze heel graag met jou. Super mooie creaties die eenvoudig te maken zijn, dankzij de printables!

Print de lege templates uit om ze vervolgens helemaal naar je eigen smaak in te kleuren, verven of plakken.
Plak ze daarna aan elkaar en tadaaa, je hebt iets super vrolijks geknutseld! Hier zijn alvast 5 leuke knutselideetjes. Je vindt er nog veel meer op haar website!

1. Bloemetjes


Vouw een groen papiertje zo dat je er een cilinder van maakt. Knip en allemaal korte stukjes in en gebruik het als de stelen van de bloemen. Dat komt er zo uit te zien:2. Een vrolijke pauwKleur beide templates in zoals jij het wil en plak daarna de veren achter de vrolijke pauw! Dat komt er zo uit te zien:3. Verf regenboogjeKleur het regenboogje in met verf (of met stift, dat kan ook), knip onderin vier gaatjes waar je touwtjes doorheen kan rijgen en hang zo de wolkjes aan de onderkant van de regenboog!4. Superman


Kleur de verschillende onderdelen in zoals een echte superman. Plak ze aan elkaar zoals hieronder op de foto en tada: je bent klaar om de wereld te redden met superman!5. Zeemeermin


Wil je liever iets maken van meer meisjes-achtig is? Of hou je gewoon heel erg van zeemeerminnen? Kleur dan deze template in en plak de onderdelen aan elkaar zoals op de foto hieronder. Hoe schattig ziet dat eruit?!Heel veel knutselplezier!
Wil je alle knutselideetjes bekijken en printen? Mrs. Jym deelt ze op haar website!

Tijdens de coronacrisis vind je in onze blogs allemaal handige lijstjes met leuke thuistips, in onze uitagenda vind je een overzicht van alle activiteiten die op een specifieke dag te doen zijn en in onze Eropuit-categorie vind je nu alle tips voor thuis & uit die je elke dag kunt doen.