Staking 30 en 31 januari

22 januari 2020
Veel leraren gaan weer staken op 30 en 31 januari. Zijn jouw kinderen vrij? Hieronder wat tips om eropuit te gaan met de kids in Twente. Of blijf je juist lekker thuis?

Bezoek een museum

De Museumfabriek in Enschede is echt de moeite van het bezoeken waard! In de Makerspace kun je op deze stakingsterecht terecht voor extra leuke workshops

Bij het zoutmuseum in Delden hebben de kinderen op beide stakingsdagen GRATIS toegang (de ouders moeten wel betalen).

Ga naar een binnenspeeltuin

Hier kunnen alle kinderen, van jong tot oud, zich vermaken. En de ouders kunnen lekker achterover leunen met een kopje koffie! Kijk snel naar ons overzicht voor de coolste binnenspeeltuinen en trampolineparken in Twente.

Bij Kids City in Borne kun je op de stakingsdagen BINGO spelen!

Krazy Kangaroo heeft de Kids jump (vanaf 2 jaar) van 10.00 - 12.00 uur en van 12.00 - 21.00 uur is er Krazy jump voor kinderen vanaf 8 jaar!

Ook Hof van Eckberge opent de deuren extra vroeg. Hier kun je op de stakingsdagen al vanaf 10.00 uur terecht!

Neem de kids mee naar Enschede

In deze stad zijn namelijk onwijs veel toffe Kidsproof uitjes! Wij hebben de 25 coolste uitjes in Enschede voor je verzameld.

Omdat je op donderdag én vrijdag uit kan slapen, heb je eindelijk een keer de mogelijkheid om op een doordeweekse dag naar een avondvoorstelling in het Wilminktheater te gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van de musical Annie?

Of naar Hengelo

Bij Knetter in Hengelo kun je namelijk niet alleen op woensdag, maar ook op donderdag 30 en vrijdag 31 januari heerlijke wafels krijgen. En je kunt er creatief bezig zijn met knutselen of het maken van een hartjesslinger.

Maak een boswandeling met de kinderen

Neem lekker een frisse neus en maak een fijne boswandeling met de kinderen. 

Ga lekker knutselen

Zo fijn om af en toe juist even niet de deur uit te gaan! Check onze meer dan 400 DIY-tips om lekker samen aan de knutsel te gaan! Met ook heel veel tips voor de niet zo creatieve paps of mams ;-)

P.s. heb jij nog een ultieme tip voor Stakingsdag? Wij vullen het lijstje graag nog verder aan, je kunt ons mailen op twente@kidsproof.nl

Veel plezier!
Lotte