Daar gaat tie dan! Natuurlijk eerst de handen wassen en dan de volgende ingrediënten klaarzetten:- Chinese wokgroenten- Naanbrood- Mangochutney- Basmatirijst- Woksaus- Gebakken uitjes- KroepoekIk zal per foto laten zien wat je moet doen. Succes!Je zet de oven aan om de naanbroden daarin te kunnen bakken.Dan zet je de pan op het vuur (misschien moet je papa of mama je daar even bij helpen) en je doet er wat olie of boter in.Je doet de rijst in een pan met kokend water. Kijk op de verpakking hoelang de rijst moet koken en zet dan een wekker, zo kan je niet vergeten de rijst uit te zetten.Doe de wokgroente in de pan waar de olie/boter in zit.Als de wokgroente zo'n 4 minuten gebakken heeft, doe je daarna de woksaus erbij (een half flesje is genoeg).Als de woksaus aan het opwarmen is, doe je ondertussen de kroepoek, gebakken uitjes en de mangochutney in een paar leuke schaaltjes, dat vind ik het leukste om te doen :-)Dan doe je de naanbroden, nadat je ze een beetje nat hebt gemaakt, in de voorverwarmde oven. Je moet even op de verpakking kijken hoelang ze erin moeten (ongeveer 7 minuten).Dek ondertussen de tafel en zet de schaaltjes met mangochutney, gebakken uitjes en kroepoek erbij. Haal het naanbrood uit de oven en zet de pan met wokgroenten op tafel en dan....Smullen maar!!Ik hoop dat het is gelukt! Eet smakelijk!Groetjes FloortjeTip: lees ook onze blog met tips om het gezellig te houden thuis!
Op onze Facebookpagina delen we altijd de leukste tips. Like de pagina en blijf altijd op de hoogte!