Sinterklaas Intochten 2021

28 oktober 2021
"Oh kom maar eens kijken", "Daar wordt aan de deur geklopt", "Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht", je kan ze vast allemaal zo weer meezingen! Dat is maar goed ook, want het Sinterklaasfeest is weer in aantocht en daar horen al deze klassiekers bij natuurlijk. Wij hebben weer geprobeerd zoveel mogelijk intochten voor je op een rijtje te zetten. Lees je snel verder? Dan weet je precies waar je moet zijn dit jaar!
Sinterklaasintochten 2021 in Flevoland
Ook dit jaar proberen we weer alle intochten voor jullie op een rijtje te zetten. Helaas is er nog veel onduidelijkheid of gemeentes hun intochten wel door laten gaan ivm de huidige corona-situatie. We gaan proberen deze blog zo vaak mogelijk te updaten zodat we jullie de juiste informatie kunnen geven. Wij kijken in ieder geval vast uit naar deze heerlijke tijd.


Sinterklaasintocht in Almere Haven
Deze gaat helaas dit jaar NIET DOOR ivm corona. Je kunt gelukkig WEL naar de SINTPARADE in Almere Stad!



Sinterklaasavondintocht in Elburg
Deze gaat ook dit jaar helaas niet door!

Sinterklaasintocht op Urk
Geen intocht, wel een leuke lichtjestocht door het dorp!

Sinterklaasintocht Almere Buiten Centrum
Niks bekend nog.

Sint in Zeewolde
Dit jaar komen Sinterklaas en zijn Pieten naar Zeewolde. Deze keer maken zij een rondrit per koets door de wijken van Zeewolde zodat ze zo veel mogelijk kinderen gedag kunnen zeggen. Zaterdag 20 november van 13.00 tot 15.00 uur.




Sint Intocht Dronten
Voor nu is er bekend dat Sinterklaas in winkelcentrum Suydersee op zaterdag 20 november een ronde gaat lopen rond 13:00 uur en 15:00 uur. Het wordt een doorloopevenement.

Intocht Sint Swifterbant
nog niks bekend

Sintintocht Biddinghuizen
Op zaterdag 13 november rond 15:00 uur is het weer zover. Sinterklaas komt samen met zijn Pieten in Biddinghuizen aan.



We hebben trouwens ook een blog geschreven over de verschillende Sinterklaasactiviteiten die overal georganiseerd worden in Flevoland. En volg je ons al op facebook en instagram? Daar vind je de laatste updates van uitjes, foto's en soms ook wel eens een toffe winactie!

Fijne Sinterklaastijd namens het hele Kidsproof Flevoland, groet Jacqueline.