4x de tofste Studio100 voorstellingen!

26 november 2023
Stap binnen in de betoverende wereld van Studio 100, waar de magie van het theater tot leven komt voor jong en oud! Deze vier voorstellingen wil je niet missen.

Met Bumbina in dromenland | Studio 100 | 1+

Stap samen met kleine Loes in de circuswereld van Bumba! Samen met de circusdirecteur, Bumba en al zijn vriendjes beleeft zij de grappigste avonturen tijdens deze nieuwe theatervoorstelling van Studio 100.

Na de voorstelling wordt het feest compleet want dan kunnen alle kinderen Bumba een knuffel geven in de foyer. 

Klik hier voor de volledige speellijst, meer informatie en tickets.Samson & Marie Kerstshow | Studio 100 | 3+

Zin in een swingende kerstshow? Maak je dan klaar voor de nieuwe familieshow van Samson & Marie! Kom meezingen en dansen en geniet van alle grote hits. Ook Brandweerman Bill en Bakkerin Florentine (van IJsjestijd) komen langs.

Te zien op 7 januari in Theater De Kring in Roosendaal. Klik hier voor meer informatie en tickets.


De Onzichtbare Ekster | Studio 100 | 4+

Iedereen is op zoek naar de mysterieuze boef die van glinsterende dingen houdt. Krijgen Mieke en Toby ‘De Onzichtbare Ekster’ te pakken? En gaan Mega Mindy en Mega Toby ein-de-lijk kussen? Je komt het allemaal te weten in deze interactieve megaleuke theatershow!

Op diverse data te zien in Nederland. Klik hier voor de volledige speellijst en meer informatie!K3 Musical De 3 Biggetjes | Studio 100 | 4+

Hanne, Marthe en Julia zijn helemaal klaar voor hun musicaldebuut! De allernieuwste versie van de hit-musical De 3 Biggetjes, met Marie en Nurlaila, is echt een spektakel. Vol spanning, fantasie en een vleugje romantiek. 


De voorstelling toert door verschillende theaters vanaf 10 februari 2024 en belooft een waar spektakel te worden vol spanning, fantasie en een vleugje romantiek. Boek nu je kaarten voor deze swingende musical!

 


Veel plezier met deze toffe voorstellingen!

PS: in onze uitagenda vind je deze en nog veel meer leuke voorstellingen!