2turvenhoog festival in de kerstvakantie

7 december 2020
Heb jij een dreumes, peuter of kleuter? Ga dan naar het 2turvenhoog festival in Almere! In de kerstvakantie presenteert 2turvenhoog samen met Corrosia Theater, Expo & Film een speciale kersteditie van het avontuurlijkste podiumkunstenfestival voor de allerkleinsten. Wij verzamelden onze favoriete voorstellingen en installaties in een blog!
2turvenhoog festival

Van 19 t/m 23 december wordt Corrosia Theater, Expo & Film omgetoverd tot een plek vol avontuurlijke voorstellingen en kunstige installaties. 2turvenhoog presenteert kleinschalige, zintuigprikkelende voorstellingen met dans, muziek en theater voor iedereen van 0 t/m 6 jaar én volwassenen. Uiteraard allemaal coronaproof!
Vanwege de coronamaatregelen zijn er maar 30 plekken per voorstelling beschikbaar. Dus wacht niet te lang!

Schuim (2+)

Schuim is een zintuiglijke en speelse theatervoorstelling voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar. Tijdens deze première van Almeerse makers, brengen verbeelding en fantasie alles tot leven in deze creatieve wereld! Bekijk hier de trailer!



WOOSH! (2+)

Een theatrale bries voor de allerkleinsten, een eerste, adembenemende kennismaking met theater voor dreumesen en peuters. WOOSH! is een bijzondere muziekvoorstelling voor de allerkleinsten en hun ouders.



Fluisterstad

Fluisterstad is een muzikaal sprookje over de plek vinden waar je thuis hoort. Deze voorstelling is een ontdekkingstocht in een vreemde, spannende en soms grappige wereld, waarin geluid zich verplaatst en vreemd gedraagt. Lees snel meer!



Strek
Strek is een muziekvoorstelling zonder tekst van vier musici in een strakke en rechte wereld. Deze voorstelling over rechtdoor gaan of afslaan, je aanpassen of je eigen weg gaan gaat tijdens het festival in première! Dit wordt muzikaal genieten!



Beeldende kunst
Naast tal van mooie voorstellingen, kun je bij het 2turvenhoog festival ook terecht voor beeldende kunst! Twee van onze favorieten zijn het Groene Grote Bos en Hamertje Tik!

Bouw jij ook mee?
Samen met kunstenares Rachel de Boer bouw jij mee aan een mooi, groen en gezellig groot bos. Vol met bijzondere bomen, grote en kleine dieren en kleurrijke planten en bloemen. Kom mee op ontdekking in het Groene Grote Bos!



Hamertje tik
Hamertje tik is een installatie waarin je speelt met tastbaar materiaal, ontdekt hoe de dingen echt in elkaar zitten en hoe de mechaniek ervan werkt. Interessant voor zowel de allerkleinsten als iets oudere kinderen!



Reserveer snel!

Wij zijn fan van 2turvenhoog en gaan zeker langs. Twijfel je nog? Bekijk snel het hele programma! Of reserveer snel kaartjes voor jouw gezin, want er is beperkt plek!

TIP: wil jij vaker op de hoogte zijn van de leukste uitjes en activiteiten? Volg Kidsproof dan op Facebook!

Naar de website